We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAMING POSTERS Köp nu ×

Inspiration: Naturen I Ditt Hem

06. 03. 2017

Oavsett om du växt upp på landet, eller älskar att campa ute i naturen, så är naturen verkligen speciell. Oavsett vad du kommer att tänka på när vi säger njut av moder natur, kan vi alla vara överens om hennes frid och skönhet. Ibland kanske vi blir lite nostalgiska när vi befinner oss i en hektisk stad eller ofta fastnar inomhus. Lyckligtvis är det inte så svårt att få in naturen i din lägenhet. Och om du alltid har bott i en stad, oroa dig inte det finns ingen skam. Förvandla ditt vardagsrum med denna how-to guide på hur man kan införa naturen inomhus.

Mountain Morning Fototapet; Pris 750 kr

Naturen är lugnande

Vi behöver alla en paus från stadslivet. Det vore härligt att se någonting annat än byggnader och människor på språng. Föreställ dig själv i skogen… Under höga träd, ta en promenad på en smal stig, ingenting kan störa dig. Kan du fortfarande inte föreställa dig det? Häng upp en av våra vackra skogsbilder i ditt vardagsrum, eller till och med en bild med lugnande hav för att lugna ditt sinne.

HITTA PERFEKT NATUR VÄGGKONST!

Five Horses Poster: Pris 79 kr

Välkommen till djungeln

Djuren är också en del av naturen, precis som vi människor borde vara. Låt oss hoppas att vi inte förstör vår planet allt för snart… Det finns mystik och kraft när du tittar på dessa skapelser. Det är vackert att se galopperande hästar på ett fält, eller ett vilt rådjur i skogen. Djuren i städer är inte riktigt samma som dem på landet eller på mer exotiska platser. Häng upp en djur poster för att se mer än bara duvor som flyger utanför ditt fönster.

SHOPPA VÅRA DJURPOSTERS!

Förvandla din lägenhet till en sommarstuga

Om du saknar din sommarstuga, eller om du har några minnen av att tillbringa tid i ett lantligt hem, har vi några knep för dig. Det är inte svårt att skapa en rustik atmosfär i ditt hem. Häng upp några träskyltar! Naturliga material som trä tillför lite “mysig” känsla på något sätt. Att lägga till retro väggkonst kommer att skapa en vintage touch som ofta ses i hus på landsbygden. Även några metallskyltar kan göra susen.

SKAPA SOMMARSTUGA ATMOSFÄR MED TRÄSKYLTAR!

Avslutningsvis och den viktigaste saken att komma ihåg är att även i städer, är du aldrig långt borta från den terapeutiska naturen. Glöm inte bort att gå ut på äventyr, men tills dess, dekorera ditt hem till en sagolik skog.

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top