We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAMING POSTERS Köp nu ×

Inspiration: Om Anime och Manga

23. 01. 2017

Har du någonsin undrat vad det är för skillnaden mellan anime och manga? Ja, båda har sitt ursprung från Japan, men anime är tecknade seriefilmer, och manga är ritade (vanligtvis svartvita) serier. Många ritade mangaserier är sedan gjorda i animefilmer. Är du ett stort anime/manga fan? Oavsett om du är det eller inte, vill vi ge dig en kort introduktion av några av våra favoriter!

Naruto – Run, Dragon Ball Z – Villains and Death Note – Kollage Poster; 79 kr styck

Naruto

Manga som blev animeserie. Här får man följa med en ung ninja på sin resa han kallas Naruto Uzumaki. I hans by, hoppas han på att bli Hokage, som är den starkaste ledande ninjan. Naruto bär oftast orangea kläder och har ett pannband som används som en sköld för pannan.

Naruto Shippuden – Delad Poster; 79 kr

SHOPPA ALLA VÅRA NARUTO PRODUKTER!

Dragon Ball Z

Startade också som manga, seriens huvudkaraktär Goku och andra “good-guys” karaktärer skyddar Jorden från ondskefulla skurkar från yttre rymden. Denna internationellt igenkännings bara anime har skapat över 15 filmer och över 148 Tv-spel (mestadels släppta i Japan).

Dragon Ball Z – Goku Jump Poster 79 kr och Dragon Ball Z – Mix Badge Pack  36 kr

HITTA DIN FAVORIT DRAGON BALL Z POSTER!

Death Note

Kämpen Light Yagami är en high school student som hittar en magisk anteckningsbok som kallas Ryuk. Light kan använda anteckningsboken för att döda andra genom att känna till deras namn och ansikte. Berättelsen följer Light när han försöker döda dem ondskefulla “bad-guys” medans en detektiv känd som L försöker att stoppa honom.

Death Note – Apple and Death Note – Duo Posters; 79 kr styck

SHOPPA DEATH NOTE KOLLEKTION

Tokyo Ghoul

Världens magik inkluderar ghouls som lever i hemlighet bland människor. Dem måste äta människokött för att överleva. Ghouls har kraftfulla förmågor och deras ögon kan ändras till att bli svarta med röd iris när dem är uppjagade. Den mänskliga huvudkaraktären Ken Kaneki förvandlas till en halv-ghoul efter en operation och av misstag fått ghoul organ. Han måste livnära sig på människokött och försöker passa in som en normal människa för att överleva. Det finns många mänskliga organisationer som försöker hitta och döda Ghouls.

Tokyo Ghoul – Mask and Tokyo Ghoul – Konflikt Posters; 79 kr styck

SE ALLA VÅRA TOKYO GHOUL PRODUKTER!

och

SHOPPA ALLA VÅRA ANIME PRODUKTER!

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top