We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: FOTOTAPETER rabatt 20 % ×

Justice League recension: Vi förväntade oss mer!

28. 11. 2017

När din dröm blir sann… Ja. De 5 mest populära superhjältarna slår samman sina superkrafter och blir ett och samma team. Hur som helst, vi förväntade oss att få ut mer av det.

I den nya filmen Justice League ingår Batman, Wonder woman, Aquaman, Cyborg och Flash i ett och samma team. Allt började med Bruce Wayne, som snabbt såg förbi det här med att ha enskilda hjältar för att istället föra dem tillsammans i kampen mot förstörelsen av planeten.

Filmen lovade mycket aktion, hur som helst uppfylldes det inte helt. Förväntningarna var mycket högre. Början är tråkig.. Det tar lång tid för teamet att komma samman. Dessutom är deras samarbete inte lika bra som Avengers trots allt.

Vad som kreatörerna definitivt skapat med perfektion är dom intressanta sammanknytningarna som gav oss intrycket av att Justice League är dom bästa DC filmerna. Trots detta anses inte DC som den bästa filmstudion, det är uppenbart att dom lagt ned mycket jobb på denna. Trots från ett comic fans ögon, skulle det inte skada om filmen på ett bättre sätt följer serieböckerna och på ett bättre sätt skildrar dom enskilda karaktärer. Detta gäller även dom negativa karaktären, som kanske är mer uttalade.

Trots allt underhålls vi av Wonder Woman (gal Gadot) och med henne även Batman (Ben Affleck). Vi det första intrycket verkade han vara mycket oförutsägbar, hur som helst hanterade han rollen perfekt – som alltid. ? En stor överraskning var Aquaman (Jason Mamoa), som hade den perfekta kroppen. Det är ingen överraskning. Han ger alltid 100% till alla sina roller, som i Barbara Conan.

Man kan inte skylla något på effekterna i filmen! En intressant scen är när Flash springer runt Superman som sakta vrider sig och kollar på honom. Ja, det är något i det.

Vi tror att varje ny DC film kommer att förbättra kvaliteten! Vi ger den 70%!

POSTERS JUSTICE LEAGUE

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top