We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Veckans erbjudande: FANTASY & SCI-FI rabatt -40 %

Marketplace: Jag vill börja sälja min konst

18. 07. 2022

För många är konst både en hobby och en passion, men även ett jobb. Du läste helt rätt. Genom din konst kan du tjäna pengar så att du kan resa runt jorden eller uppfylla andra drömmar. Vill du försöka dig på en karriär som professionell konstnär? Klart du vill! Du har inget att förlora på att expandera och sälja dina verk online. Öppna din egen nätbutik och sälj din konst hos oss via vår Marketplace – helt gratis! Men innan du gör det kan du läsa på lite här nedan om hur du sticker ut och hamnar högst upp bland våra bestsellers. 

 

1. Var originell

Gör marknadsundersökningar. Låt dig inspireras av andra men kopiera inte någon… Hitta en “outnyttjad marknad” och skilj dig från mängden genom din egna unika stil. Ett litet tips från oss – retro är en tidlös klassiker när det gäller heminredning och det finns fler som älskar popkonst än vad man tror!

2. Glöm inte bort kvaliteten

Ladda upp och sälj din konst i högsta möjliga kvalitet. Se till att inte ha några korniga mönster eller suddiga bakgrunder. Det går bra att använda filter och vi vet att det kan få din konst att utmärka sig, men filter kan också påverka kvaliteten kraftigt. Använd dem därför sparsamt och tänk på att “less is more” ibland. Att välja rätt format är också viktigt. Vi rekommenderar 2:3, 3:4 och 1:1. Den viktigaste anledningen till detta är att ramar säljs i dessa standardstorlekar.


Läs vidare – Så ser ett perfekt konstverk ut – i nästa artikel.

3. Dela och tjäna

För att någon ska köpa dina konsttryck behöver du göra mer än att bara skapa konsten, något som många konstnärer glömmer. Gör reklam för din konst! Att ha en hemsida är ett bra verktyg för att marknadsföra dig själv och din konst. Glöm inte heller bort att presentera dig och dina konstverk på sociala medier. Kommunicera med dina fans och dela med dig av det du skapar. Sist men inte minst, ge de som älskar din konst möjlighet att köpa något snyggt att inreda med. När du registrerar dig på Marketplace kan du dela med dig av din egen unika rabattkod (och länk) till dina följare. Den gäller för ett köp i vår butik och det är något som både du och dina fans tjänar på. 🙂

“Att jobba med Europosters är jättebra! 

Jag är väldigt nöjd med alla sålda bilder. Det motiverar mig att fortsätta med mitt arbete. Jättebra kontakt och snabba svar. De har ett väldigt enkelt system för uppladdning och ger en dagliga försäljningsrapporter. Jag rekommenderar att samarbeta med Europosters!” Manjik Pictures

Vänta inte utan anmäl dig redan idag. Lev upp till din potential och sätt dig själv i rampljuset hos en framgångsrik nätbutik som varje år besöks av miljoner köpare från 25 europeiska länder.

 

Hoppas att vi ses snart på vår Marketplace!

 

Marketplace

Tags: Art, marketplace

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top