We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: BREVPAPPER rabatt 20 % Köp nu ×

No time for losers, detta år´s Oscar vinnare!

06. 03. 2019

Den 91:a Academy Awards Oscar äger rum i Hollywoods Dolby Theatre som startades av en sammanställning av de bästa hitsen av Queen som utfördes av Brian May, Roger Tylor och Adam Lambert. Den 3 minuter långa sessionen inkluderade också vinnarnas rock anthem We are The Champions. Som inte bara sjöng den här låten tillsammans med bandet men också efter ceremonin?

 

Det finns ingen anledning att nämna varför årets ceremoni öppnades av Queens. The Bohemian Rhapsody filmen fyller biograferna även nu, 2 månader efter premiären. Även om den bästa filmen i slutändan Green Book av Peter Farelly med totalt 3 Oscars, det är inte alls fel 4 av 5 konverterade nomineringar. Som förväntat fick Rami Malek en av dessa statyetter, representanten för Freddie Mercury i kategorin bästa skådespelare. Vidare uppskattade akademin ljud mix, videoredigeringen och filmredigeringen. Det verkar som att #metoo-kampanjen inte har skadat filmen så mycket.

 

En stor konkurrent av Bohemian Rhapsody var A Star Was Born, den ledande debuten av Bradley Cooper. Till slut fick filmen bara en Oscar för öppningssången Shallow som gjordes av Bradley Cooper och Lady Gaga. Men även utan 7 statuetter är filmen värd att se. Och nu är det dags för en fråga för sanna filmfans – Var kan du höra Bradleys röst? Hitta ledtråd här. 😊

 

 

De som kunde associera denna skådespelare med en av superhjältarna från Guardians of the Galaxy, läs mer. I år uppskattades Marvel-filmskaparna för första gången. Bland de nominerade filmerna kunde vi hitta Avengers eller Deadpool 2. Även om de två filmerna förlorade i sina kategorier, fick superhältarna poäng trots allt. Verkar som Ryan Raynolds underskattade årets kampanj, tycker du inte? 😊

 

 

För tilldelningen av den bästa animerade feature kom skaparna av Spider-Man: Into the Spider-Verse. Stor framgång var också Black Panther, konvertering 3 av 6 nomineringar (Bästa originalpoäng, bästa kostymdesign, bästa produktionsdesign). Vi ska se om det kommer att bli Captain Marvel i nästa års val.De andra vinnande filmerna är till exempel Roma, BlacKkKlansman, First Man, Vice, The Favorite eller Om Beale Street Could Talk. Om du är ett stort fan av filmer, ta en titt på film förhandsvisningar för det här året. Vilka tror du kommer att få Oscar nästa år? 😊

 

HITTA MER FILM POSTERS

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top