We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Veckans erbjudande: FANTASY & SCI-FI rabatt -40 %

Part No. 4: Inred ditt kök och matsal

21. 06. 2022

Vi spenderar otroligt mycket tid i köket – ett rum som alltid doftar av god mat och ett litet ångmoln från en nybryggd kanna te ligger i luften! Historiskt sett har köket inte bara används för matlagning utan också för planering, att läsa tidningar och spela kort. Köket har alltid varit husets hjärta! Och hjärtat förtjänar ordentlig omsorg, så vi har satt ihop denna kollektion av vackra bilder och foton som kommer inspirera dig att laga hälsosammare och få dig på gott humör. Man ska alltid laga mat med ett leende på läpparna!

Ett nytt kök är en dyr investering, så fundera noga på vilken stil du vill ha. Längtar du efter ett kök i retrostil precis som hemma hos mormor, eller vill du ha ett mer modernt kök? Låt din fantasi flöda. Kanske inspireras du av den lantliga miljön och vill ha ett rustikt kök som luktar trä, eller så hämtar du idéer från den franska Provence-stilen! Utforska alla våra olika köksstilar – hämta inspiration och skapa ett kök där du vill spendera flera timmar om dagen… eller bara flera minuter.🙂

Moderna kök

En blandning av olika stilar med industriella inslag, starka färger och geometriska former – så ser ett modernt kök ut. En plats där du kan sitta och jobba och ta en kopp kaffe, en plats som väntar på dig när du kommer tillbaka till från torgmarknaden och även en plats där du tillbringar tid tillsammans med vänner och tar en uppfriskande drink. I vår kollektion har vi försökt skapa samma stämning som i ditt drömkök. Nu delar vi den gärna med dig: här hittar du posters, tavlor och konstreproduktioner som passar perfekt i alla moderna kök – bli inspirerad och var inte rädd för att kombinera och matcha!Lantligt kök

Det finns inget mysigare än ett klassiskt lantligt kök där man gärna spenderar flera timmar med att laga mat. Denna typ av kök är fulla av liv, doften av nybakade bröd och bakverk och ljudet av bestick som klingar. Kolla in vår kollektion och upplev stämningen i de lantliga köken, retrodesignen, landskapen och Frankrike. I vårt erbjudande hittar du posters, tavlor och dekorationer som hjälper dig att komplettera designen av ditt lantliga kök och får det att kännas som om du är i Provence.

Pastellfärger, oljemålningar, fina nyanser och typiska figurer – detta är Sam Tofts omisskännliga stil. Tveka inte – för in en unik livfull stämning i ditt lantliga kök.

Art déco-kök

Människor som lever för konst behöver det runt omkring sig. Är du en sådan person och art déco är din favoritstil, så är vår kollektion som gjord för dig! Art déco-stilen föddes i Frankrike på 1920-talet. Det kombinerar lyx och glamour med teknisk utveckling. På den tiden var art déco provokativt och ett steg mot en revolution i konsthistorien, vilket också återspeglas i vår kollektion. I den hittar du olika element och detaljer: typiska kubistiska reproduktioner som var populära i ett tidigt skede av epoken, verk av representanter för suprematismen och posters i jugendstil. Du hittar säkert allt du behöver bland våra posters, tavlor och reproduktioner för att skapa en perfekt kombination och en unik blandning från art déco-kollektionen.

Klassiskt kök

Ett klassiskt kök är en plats man vill komma tillbaka till. Designen består ofta av saker vi känner väl till och tycker om. Många av oss känner säkert igen stilen från populära familjefilmer eller den egna barndomen. En del minns tydligt de klassiska tavlorna som fanns att titta på under frukosten eller när det var fest. Med lite hjälp från vår kollektion kan du skapa din egen klassiska köksdesign – allt du behöver göra är att välja något som fångar din uppmärksamhet. I vårt breda utbud av traditionella målningar hittar du säkert något som väcker minnena och känslorna till liv. Komplettera inredningen i ditt kök – det viktigaste rummet.

Föredrar du ett stilrent, vitt kök, eller gillar du färgat kakel? Om inte kakel är din grej så skaffa en snygg fototapet!

I vår kollektion hittar du målningar av läcker mat i häftiga arrangemang som passar fint i köket. Dessutom har vi metallskyltar åt alla som gillar retrostilen.Vet du nu hur du ska inreda ditt kök?🙂

 

 

Till köket

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top