We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft är en populär Engelsk konstnär hon är känd för sin igenkännliga stil på målningarna. Hon är en konstnär som ger lätt humor i sina verk, identifierbara karaktärer och kompletterar allt med massa färg. Hela världen blev förälskad i denna konst. Målningarna passar på representativa platser även i era hem. Vi har förberett bara par till dig. Hela kollektionen kan du hitta i Väggkonst sektionen.

INSPIRATION

Sam Toft har kommit långt innan hon blev en respekterad konstnär. Under sitt liv har hon arbetat på olika jobb tills hon en dag bestämde sig för att ändra sitt liv och efter sina studier åkte hon till Liverpool. Där deltog hon i konst- och målarkurser. Det imponerade henne så mycket att hon började sin karriär som konstnär. Som hon säger hittade hon sig själv då.

KOLLEKTION MED FÄRGER

Hon skapar sina målningar i några originalverk. Hon är inspirerad av sina livsupplevelser och ger dem ett nytt liv med ett brett utbud av färger. Sam Toft bryr sig om varje detalj i väggkonsten,signerar dem sedan och skickar de själv. I vår kollektion av väggkonst kan du hitta hennes fantastiska kopior som du kan ha inom några dagar i ditt hem.

TILL SAM TOFT KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top