We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft är en populär Engelsk konstnär hon är känd för sin igenkännliga stil på målningarna. Hon är en konstnär som ger lätt humor i sina verk, identifierbara karaktärer och kompletterar allt med massa färg. Hela världen blev förälskad i denna konst. Målningarna passar på representativa platser även i era hem. Vi har förberett bara par till dig. Hela kollektionen kan du hitta i Väggkonst sektionen.

INSPIRATION

Sam Toft har kommit långt innan hon blev en respekterad konstnär. Under sitt liv har hon arbetat på olika jobb tills hon en dag bestämde sig för att ändra sitt liv och efter sina studier åkte hon till Liverpool. Där deltog hon i konst- och målarkurser. Det imponerade henne så mycket att hon började sin karriär som konstnär. Som hon säger hittade hon sig själv då.

KOLLEKTION MED FÄRGER

Hon skapar sina målningar i några originalverk. Hon är inspirerad av sina livsupplevelser och ger dem ett nytt liv med ett brett utbud av färger. Sam Toft bryr sig om varje detalj i väggkonsten,signerar dem sedan och skickar de själv. I vår kollektion av väggkonst kan du hitta hennes fantastiska kopior som du kan ha inom några dagar i ditt hem.

TILL SAM TOFT KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top