We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: MUSIK rabatt 15 % ×

Sam Toft

30. 07. 2019

Sam Toft är en populär Engelsk konstnär hon är känd för sin igenkännliga stil på målningarna. Hon är en konstnär som ger lätt humor i sina verk, identifierbara karaktärer och kompletterar allt med massa färg. Hela världen blev förälskad i denna konst. Målningarna passar på representativa platser även i era hem. Vi har förberett bara par till dig. Hela kollektionen kan du hitta i Väggkonst sektionen.

INSPIRATION

Sam Toft har kommit långt innan hon blev en respekterad konstnär. Under sitt liv har hon arbetat på olika jobb tills hon en dag bestämde sig för att ändra sitt liv och efter sina studier åkte hon till Liverpool. Där deltog hon i konst- och målarkurser. Det imponerade henne så mycket att hon började sin karriär som konstnär. Som hon säger hittade hon sig själv då.

KOLLEKTION MED FÄRGER

Hon skapar sina målningar i några originalverk. Hon är inspirerad av sina livsupplevelser och ger dem ett nytt liv med ett brett utbud av färger. Sam Toft bryr sig om varje detalj i väggkonsten,signerar dem sedan och skickar de själv. I vår kollektion av väggkonst kan du hitta hennes fantastiska kopior som du kan ha inom några dagar i ditt hem.

TILL SAM TOFT KOLLEKTIONEN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top