We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: BREVPAPPER rabatt 20 % Köp nu ×

Tidig Jul med Mystic Case

06. 11. 2017

Stör du dig också på all tidig Julreklam? Vi gör det! …och det är tur att detta inte är det! Det här har inget att göra med blinkande ljus eller stressiga förberedelser inför julen denna gåva kommer till dig smidigt!

Ok, ok, nu ska vi inte prata för mycket.

Vi är glada över att presentera vår Mystic Case. Det är på grund av det vår Jul redan är här. Den har inte varit ute länge, men är redan en favorit. Gjord av kärlek och full av överraskningar. Det är så vår Mystic case är ihopsatt.

Så ännu en gång… vad är det?

Mystic Case är en stilfullt designad box. Packad med 6 TOPPHEMLIGA produkter varje månad. Det kan vara en T-shirt, en keps, en anteckningsbok, mugg, klistermärken och poser så klart. Du kan göra en order eller så kan du prenumerera i 3, 6 eller 12 månader.

Lite om designen

Mystic Case är inte bara en vanlig låda. Den kommer från våra designers workshop. Dem har förbättrat den ursprungliga idén med det kosmiska mönstret. Så att du kan öppna din gåva, lika väl använda boxen till dina personliga saker eller bara använda den som dekoration i ditt rum. Det är SNYGGT!

För vem är den designad?

MC är en perfekt gåva för varje nörd, gamer, film eller serie fan och för alla som är lite nyfikna. Du kan köpa den till dig själv eller till dina nära och kära och en sak är säker – i slutändan en överraskning! Det är vad alla VILL HA! ?

Hur fungerar det?

Vi vill inte avslöja överraskningen, så vi väljer att skicka MC till alla på samma datum. Du kan beställa en hel månad i förväg och du kommer att få din box i mitten av den nästkommande månaden. Kom ihåg – du betalar inte för leveransen! ?

Vad kommer sen?

Nästa steg är att bara njuta av din gåva och dela din glädje med andra. Det kan du göra genom att använda våra officiella hashtags #mysticcase #unordinarygift och vem vet? Du kanske kommer att få en gratis. 🙂

JAG VILL HA MIN MYSTIC CASE

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top