We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

TOP 5 fakta om Venom du bör känna till

12. 10. 2018

Eran med hjältar som strävar efter att rädda världen är borta. Anti-hero berättelser är redo att träffa scenen. Så, håll era hjärnor säkra och köp lite choklad, Venom kommer … starkare än någonsin tidigare.

Innan du går på bio, se till att du har läst följande fakta. De kan rädda dig från Venom själv.

Hjärnor och choklad
Låt oss inte låta dig undra över introduktionen längre. Ja, Venom förbrukar hjärnor, speciellt människa, men han skulle inte heller säga nej till ekorre hjärnor heller. Det enda han gillar bättre är choklad. Ehm …

Sexig ex-fru
Det är ganska svårt att välja vilken halva av Venom att skriva om, men den här gången är det Eddie. Han har en ex-fru, både i serierna och filmen, och det finns fortfarande något som händer mellan dem. I filmen skildras denna karaktär av Michelle Williams, som är, off-screen, Heath Ledgers änka och mor till hans dotter.

TV-titta
Enligt serierna är Venoms symbiont förtjust i att titta på tv. Men hur lyckas han göra det med tiden? Påstås, medan Eddie sover.

Familjeproblem
Eddie´s barndom var svår och det är kanske därför han är så lämplig som ett venom´s. Hans mor dog under förlossningen. Det var bara hans syster som försökte ta hand om allt och hans okunniga far som beskyllde honom för sin mors död. En sådan situation definierar definitivt dig för livet.

Han kan inte ljuga
Enligt CBR-webbplatsen bekräftade Venom i andra serien att han inte kan ljuga. Sammantaget talar han inte mycket, men det finns knappast några lögner som kommer ut ur hans läppar.

Vi tror att du ser fram emot att se Venom lika mycket som vi!
Trots allt är han kanske bara en fin och ärlig kille som gillar att titta på tv och äta Milka då och då.

MER VENOM

GÅ IN I VÄRLDEN MED MARVEL

Källa

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top