We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

TOPP 5 filmskurkar

10. 03. 2021

En riktigt hjälte måste ha en riktig skurk, och detta är dubbelt sant i vår ranking. Så vi har valt ut de mäktigaste, mest legendariska och enligt vår åsikt de mest intressanta skurkarna som ofta överskuggade sina heroiska motståndare och utan dessa skurkar skulle deras värld bli både fattigare och mycket tråkigare.

 

  1. Sauron

“Ett stort öga, utan ögonlock, som står i lågor, det som aldrig sover”. Så beskrivs Mörkrets härskare Sauron. En svarttrollkar som har förtryckt nästan hela Midgård och som har försökt att förgöra alver, dvärgar och människor mer än en gång. Hans fruktansvärda kraft ligger främst i hur lätt han kan korrumpera även de mäktigaste och ärligaste varelser i Arda. Beviset på hans fruktansvärda makt och förräderi är inte bara maktens ringar som han skapade utan också hur lätt han lyckades, genom illusioner och intriger förstöra Númenor – en gång det mäktigaste mänskliga riket i andra åldern av Midgård.

 

  1. Darth Vader

Darth Vader kommer på fjärde plats. Vem känner inte till denna legendariska skurk vars störta igenkänning är hans mask och väsande andning som skrämde invånarna i hela Star Wars-universumet. Men det mest intressanta med Darth Vader är inte hans makt, som stryper hans fiender, inte den röda ljussabeln han använder för att döda rebeller, utan hans personliga historia. Hur Jedi Knight blev en av de mest fruktade Siths genom tiderna, och hur han i slutet av sitt liv kom tillbaka till den ljusa sidan. Och det är denna karaktärsutveckling som gör Vader till en av de mest intressanta karaktärerna i hela Star Wars.

  1. Dolores Umbridge

Okej, erkänn. Precis som vi avskydde du den här kvinnan mer än självaste Voldemort. Personligen känner inte vi någon som inte skulle bli irriterad av hennes psykopatiska beteende i kombination med sina sockersöta katter. Och vi vill helst inte ens nämna elevernas tortyr. Men det mest skrämmande med hela karaktären är hennes motivation, som är att bäst tjäna magiministeriet. Tack vare denna övertygelse tvekar hon inte att använda alla metoder för att nå sitt mål. Och det är därför Dolores är ett underbart exempel på hur tunn gränsen är mellan gott och ont och hur farlig huvudlös fanatism kan vara.

     2.Thanos

Thanos, planeternas förgörare och mannen som förstörde halva universum. Vi placerade honom på andra plats i vår ranking inte bara på grund av hans enorma styrka, tack vare vilken han ensamt besegrade var och en av Avengers, men främst på grund av hans målinriktning och motivation. Thanos är inte en klassisk skurk som strävar efter sin egna fördel eller ett fanatiskt mål för organisationen har har. Hans enda önskan som driver honom framåt är att rädda universum och alla dess invånare från lidande och död som ett resultat av “överbefolkning”. Och tack vare detta kunde många tittare sympatisera med honom och hitta en plats för honom i sina hjärtan

Författarens anmärkning: “Jag grät när Thanos brutalt dödades i sin pittoreska stuga.”

  1. Joker

Här är vinnaren! Vem annars skulle bli kungen av skurkarna än den galna Joker vars huvudmål är att besegra Batman och bli mästare över hela Gotham. Om vi ​​utelämnar jokern från Suicide Squad, kan vi säkert säga att denna clown helt enkelt är en felfri skurk i alla hans filmer. Kort sagt kan vi beskriva honom som en oförutsägbar och hänsynslös galning som inte viker sig från att använda några metoder för att uppnå sina mål. Men han fick sin hedersplats bland publiken främst på grund av sin sarkastiska humor och “magiska knep”. Det är just på grund av dessa egenskaper som många av oss hejade på honom istället än den ständigt seriösa Batman.

 

Bland annat måste vi definitivt rekommendera filmen The Dark Knight där Heath Ledger pressade galenskapens gränser riktigt högt. Och också den senaste Jokerfilmen som visade att galenskap kan finnas i var och en av oss.

Hitta Filmaffischer härDecorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top