We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

TOPP 5 ikoniska Loke ögonblick

02. 10. 2023

Den andra säsongen av den populära serien Loke närmar sig, och fans av inte bara Marvel utan även denna karismatiska skurk kan inte vänta med att se vilka äventyr som väntar deras favoritkaraktär. Loke, som spelas av den briljante Tom Hiddleston, har skapat otaliga oförglömliga ögonblick i MCU. Häng med oss på Europosters för att återuppleva de 5 bästa av dem!

1. “Jag är Loke från Asgård…”

Vem kan glömma Lokes berömda replik: “Jag är Loke från Asgård, och jag har ålagts en ärorik uppgift.” Denna mening förebådade Lokis första framträdande i Marvel Cinematic Universe i den första Thor-filmen. I det ögonblicket presenterade Loke sig för publiken som en manipulativ och ambitiös antagonist vars mål var att erövra Asgård och bli dess kung. Hans “ärorika uppgift” förblev ett nyckelmotiv i hans karaktär, vilket fick tittarna att ifrågasätta vad som egentligen motiverade Loke.

2. “Jag har fallit i 30 minuter!”


Lokes äventyr i filmen Thor: Ragnarök ledde till många komiska situationer. Ett av de tidlösa ögonblicken är hans 30 minuter långa fall in i Doctor Stranges helgedom, efter vilket han uttalar denna berömda replik och samtidigt inte tvekar att använda Lokes välkända dolkar när Strange lekfullt skojar med honom. Den här scenen finns med i nästan alla videokompileringar av Lokes ikoniska ögonblick!

“Vi kör “hämta hjälp!””


En annan fantastisk scen kommer från Thor: Ragnarok, där Loke och Thor försätts i en svår situation och Thor föreslår att de ska använda sin klassiska “få hjälp”-taktik, som innebär att Thor låtsas att Loke är skadad och kastar honom på sina fiender. Loke avvisar denna taktik, men det slutar ändå med att han kastas på fienderna. Vi kan också se en fantastisk dynamik mellan de två bröderna i den här scenen. Nu kör vi ” hämta hjälp”!

4. “Jag är monstret som föräldrar berättar för sina barn om?”

Loke får i den första filmen om Thor veta att han är Laufeys son, inte Odens. Hans känslosamma samtal med Odin kan definitivt räknas till de mer minnesvärda ögonblicken när fansen får lära känna Lokes mer känsliga sida. Tom Hiddleston hanterade den här scenen med bravur, och det saknas inte trovärdig spänning och smärta som Lokes karaktär går igenom.

5. “Jag försäkrar dig broder, solen kommer att skina på oss igen.”

Scenen i Avengers: Infinity War där Loke säger dessa ord till Thor är en utmärkt representation av den broderliga relationen mellan Loke och Thor. Trots att Loke framställs som en skurk försöker han i detta ögonblick rädda Thor och scenen är ännu mer känslosam eftersom Loke till slut dör i kampen mot Thanos.

Loke kommer snart att återvända till våra skärmar med nya berättelser, under tiden kan du se vad du kan hitta i vårt Loke-sortiment!

Gör dig redo för säsong 2 med oss!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top