We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

TOPPEN-julklappar – för alla fans

10. 10. 2023

Vi vet nog alla hur det känns så här i adventstider när julen sakta närmar sig och vi fortfarande inte kommit på vad vi ska ge våra nära och kära i julklapp. Om du känner igen dig i beskrivningen så behöver du inte oroa dig! Vi har tagit fram några bra julklappsidéer som passar alla typer av fans.

Kalendrar 2024

Vi börjar med den allra enklaste julklappen – en kalender. Den är inte bara perfekt för att planera tiden med, utan funkar även som en snygg dekoration på bordet eller väggen. Det finns inte mycket som är bättre än att ha en kalender med motiv från ens favoritfilm, bandet man gillar allra mest, eller en anime man är ett stort fan av. Oavsett om det är klassiker som Harry Potter och Star Wars eller om det är de nyare Blackpink eller Ronaldo som gäller, så hittar du garanterat något i vårt utbud som passar.

Affischer

Om du vet att personen som du ska välja ut en julklapp åt gärna vill hänga något fint på väggen, så kan du satsa på en affisch eller en illustration. Vi har något för alla. Därefter väljer du om den ska lamineras och vilken färg det ska vara på ramen. Eller ska det kanske vara en fototapet? En canvastavla är också ett väldigt bra alternativ. Det är upp till dig och personen du vill ge julklappen till. Kanske tycker de om att flytta runt på inredningen? Då kan det vara en god idé att ge dem ett väggklistermärke som inte skadar väggen och kan flyttas flera gånger. Vi är säkra på att det blir en julklapp som kommer att skänka mottagaren mycket glädje.

Pussel

Kanske är det så att mottagaren av julklappen gärna skapar sina egna dekorationer. Då behöver du inte leta längre, ett pussel är ett utmärkt val. Det blir flera timmars underhållning och det färdiga resultatet kan man rama in och hänga på väggen. Om du vill att det ska bli lite extra utmanande, välj ut ett pussel med så många bitar och så få färger som möjligt.

Merch heminredning

För de lite äldre fansen med en egen lägenhet har vi ett stort utbud inom heminredning. De kan till exempel få en Superman-klocka, en Pikachu-filt och en Hedwig-kudde på sängen eller en dörrmatta med Friends-motiv. Heminredning behöver inte bara vara för vuxna, till exempel kan du skaffa en Minecraft-kudde eller sängkläder med Greta Gris till ditt barn. Det finns inga gränser när det gäller inredning.

Muggar & porslin

Precis som en lägenhet behöver ett kök så behöver köket porslin. Tänk hur mycket humöret förändras till det bättre när man får dricka kaffe ur en kopp från ens favoritserie (väldigt mycket, enligt vår erfarenhet). Visst blir man glad av att värma lunchen i en matlåda med motiv från favoritfilmen, eller att på kvällen kunna hälla upp något kallt i ett glas med motiv från favoritspelet? Det är så enkelt att liva upp vardagen lite.

Presentförpackningar

Har du inte hunnit välja ut någon av julklapparna? Vad sägs om att ordna alla på samma gång? Det är lätt att lösa om du väljer ut någon av våra presentförpackningar. Du behöver bara välja vad som ska vara i dem: muggar, underlägg, affischer, anteckningsböcker eller strumpor. Presentkit har också en stor fördel eftersom de redan är inslagna, och allt du behöver göra är att skriva ditt namn på julklappen och lägga den under granen.

Underbart, nu är du redo. God jul!

Låt dig inspireras av våra andra presenterEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top