We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: GAMING POSTERS Köp nu ×

Tv-spel recension: Halo Wars 2

28. 03. 2017

Tv-spels recensioner är helt nytt på vår blogg, och detta är vårt allra första inlägg! Först ut på vår lista är det nya Halo Wars 2 spelet, som kommer med en intensiv överlevnads handling från Halo Universe till RTS (real-time strategy) genre. Tråkigt nog, den mest ikoniska karaktäreren i historien Master Chief kommer inte att visa sig. Vi hoppas att du kommer att gilla tankarna vi har om spelet, och var försiktig för det kommer att bli några avslöjanden!

Halo Wars 2 – Key Art Poster; Pris 79 kr

Handlingen

I spelet, är spelaren ombord på UNSC skeppet som kallas Spirit Of Fire, med ett team lett av Captain James Cutter. Detta är precis efter Halo 5 spelet när Master Chief har sitt… missförstånd med Cortana. Målen placeras i 12 olika uppdrag. Fienden representeras av militära förbundet, the Banished, som leds av en ledare som heter Atriox. Målet med spelet är att stoppa fienden från att skapa destruktiva Halo ringar.

Karaktärerna

Först, är det Spartans som är hjärntvättade dessa med brist av personlighet och känslor. Dem är uppfostrade till att vara krigsmaskins trupper. Sen, har vi en Al som kallas Isabel. Hennes känslor, rädslor och hopp presenteras för teamet detta gör henne väldigt mänsklig. Hon har mestadels rollen som guide. Slutligen, är det skurken Atriox, vars karaktär har utvecklats mest under spelet. Vi har sett hans historia bakåt i tiden, hans motiv och hur skrämmande han kan vara. Hans inkompetens som ledare gör det svårt att tro att han kan styra en arme.

Spelupplevelse

Spelupplevelsen är otrolig. Strukturen och storyline upprepar sig inte, vilket gör det intressant. Digitala effekterna är också väl designade. Förstöra Väsen och Spöken i spelet har aldrig känts så bra. En nackdel som gör det lite tråkigt är att det bara är två grupper. Forerunners civilisationen kunde ha varit en bra kandidat till en annan grupp. Det har omspels potential som multipalyer då spel mekaniken är bra.

Generellt, så är spelet kul att spela men missar lite spänning i intrigerna. Företaget är nytt inom RTS universum och har fortfarande mycket att lära, men spelets framtid ser lovande ut. Halo Wars 2 skulle imponera med bättre karaktärer och ett intressantare manus. Vi hoppas att du gillade vår första Tv-spels recension, och om du är ett Halo fan precis som vi, glöm inte att…

SHOPPA ALLA VÅRA HALO POSTERS OCH MERCH!

och…

SHOPPA ALLA VÅRA SPELPOSTERS!

Källa 1 / Källa 2

 

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top