We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: DISNEY rabatt -15 % Köp nu ×

Vad som gör ett spel till ett bra spel

21. 06. 2017

Vad gör ett spel värt att spela. Här ska vi diskutera anledningarna varför spel, gör oss till äkta gamers. Marknaden blir bara större och större vilket betyder att fler och fler spel kommer att släppas till publiken. Om du är ett fan av spel eller om du planerar att bli en spelutvecklare kanske denna artikel är värd att läsa.

Storyn

En bra storyline som gör spelet värt att spela. Spelaren måste placera sig själv i karaktärens position och lära, känna och utveckla på det sättet som han/hon gör. Till exempel, The Last of Us som har en vacker story av en pappa-dotter relation. Vi kände förlusten av fadern från början och vi förstod honom, det var därför vi slutligen gick med på hans beslut, även om vi visste att det var dåligt för kollektivet. Ingen spoiler … inga bekymmer.

The Gameplay

Å andra sidan, har vi spel som har obegränsad spelpotential. Spel som Titanfall, Battlefield, Mass Effect Och många fler har gett oss en unik miljö där vi kan testa våra färdigheter som spelare mot AI´s och mot andra spelare. Unika vapen, karaktärer, rankningssystem får oss att känna oss mer tävlingsinriktade och gör att vi vill bli bäst på ett spel. Sätt in en bra story och du har årets spel.

Karaktärerna

Om dem är pålitliga, roliga och intressanta då har du en bra karaktär. Spelaren vill dyka ned i storyn, men han behöver också en bra karaktär för att kunna göra det. Spelare spenderar vanligtvis otroligt mycket tid för att anpassa karaktärer i RPG´s som Skyrim för att få dem att känna att dem är med inne i spelet. Bra karaktärer som Ezio från Assassin´s Creed eller Batman från Arkham serierna är svårt att få tag i, men när du väl gör det, kommer det att bli lättare.

Märket

Ahh kapitalismens underverk. Tja, jag skulle vara en hycklare om jag skulle säga att jag inte köpte ett Star Wars-spel eller ett Warcraft-spel bara för att de hade namnen på dem. Detta kan gå åt båda hållen. Eftersom varumärket är starkt finns det höga krav och stora investeringar i spelen, så vi kan förvänta oss ett bra kvalitetsspel. Å andra sidan kan hastiga deadlines och standardisering vara katastrofala för en spelserie. Till exempel kan vi titta på vad som hände med Assassin’s Creed Unity.

Det finns många saker som gör ett spel bra och det liknar att skapa ett konstverk. Processen är svår, men när den är färdig kommer många människor att se på det i åratal och säga att de känner till det och att de levde det.

Vi hoppas att du gillade den här artikeln och om du gillar spel …

KOLLA IN VÅRA SPEL POSTERS!

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2019 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top