We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Vi hjälper dig att hålla dina nyårslöften!

13. 01. 2022

 

 

Folk avlägger alla möjliga typer av nyårslöften. Visste du att nästan hälften av alla nyårslöften har att göra med att gå ner i vikt och att motionera? Andra vanliga löften är att organisera och planera på ett bättre sätt, spendera mer tid med vänner och familj eller att skaffa en ny hobby. Har du avgett något nyårslöfte, eller håller du fortfarande på att formulera ett? Det spelar ingen roll, vi hjälper dig gärna oavsett vilket. Kanske hittar du något mål i den här artikeln som du gärna vill uppnå, eller något som kan hjälpa dig hålla ditt löfte. Vi tar en titt på våra nyårslöften.

 

Motionera mera
Detta löfte kräver ingen vidare introduktion. Någon annan som tog en titt i spegeln efter julhelgens frossande och tänkte: ”Nu räcker det! Jag ska banne mig börja träna efter nyår!”? Sen kommer januaris första dag och motivationen är… inte på topp. Men så måste det inte vara! Vi säljer ju inte skivstänger eller hantlar, men vi har en fitnesskategori full med inspirerande bilder och citat som du kan hänga på väggen i hemmagymmet.

 

Äta mer hälsosamt
Att äta rätt går hand i hand med träning. Ibland är det ju som bekant betydligt lättare att kasta i sig något snabbt och onyttigt. Kanske kan vi förändra det beteendet med våra tallrikar och skålar. För nog blir vi lite gladare och äter lite nyttigare när vi har vår favoritkaraktär på porslinet. Glöm inte att dricka ordentligt med vatten, gärna från snygga dricksglas.

Planera bättre
På något sätt har de flesta av oss vant sig vid den ständiga vardagsstressen. Tyvärr leder den också till att vi ibland glömmer bort att vi har ett möte, trots att vi kunde svurit på att vi hade skrivit upp det någonstans. Av just den anledningen erbjuder vi kontors- och skolmaterial. Så skriv ner allt du behöver komma ihåg i en dagbok eller en kalender och ha koll på allt du behöver.

Sova bättre
Sov du också ganska dåligt innan jul? Sömnen är faktiskt något av det absolut viktigaste i våra liv. Så se till att du verkligen ser fram emot den, och ta en titt bland våra fina filtar. En filt med ett motiv du tycker om ger inte bara en hög mysfaktor, den värmer skönt och du sparar dessutom en slant på elkostnaderna eftersom du slipper vrida upp elementen till max!

Skaffa en ny hobby
Du kanske redan har börjat fundera över något nytt och spännande att sätta tänderna i under det nya året. Hitta lite inspiration bland våra pussel. Du kan välja bland motiv från filmer, spel eller berömda målningar. Om inte vanliga platta pussel är din grej, testa våra 3D-pussel. De är inte bara kluriga och roliga utan även väldigt dekorativa.

Kom i tid
Alla glömmer vi bort tiden då och då. Helt plötsligt får man ont om tid på morgonen och hinner inte ens dricka upp kaffet. De finns en given lösning på detta problem – en klocka! Eftersom din nya klocka kommer att vara så snygg kommer du inte kunna slita bort blicken från den. Därmed kommer du alltid ha stenkoll på tiden.

Nu har du allt du behöver för att hålla dina nyårslöften. Vi önskar dig ett stort lycka till och hoppas att du lyckas uppfylla dem allihop. Gott nytt år och god fortsättning!

 

Allt annat du behöver hittar du härEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top