We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Vi hör ofta att Assassin’s Creed Valhalla är det bästa spelet genom alla tider

07. 12. 2020

Vi har länge sett fram emot Valhalla: intresset för spelet har ökat tack vare Ubisofts marknadsföring som inte har tillåtit någon att det glömts bort,  likadantsom skandalen 2019 där Ubisoft introducerade den mycket kritiserade Ghost Recon: Det var där och då som det stod klart att det behövdes förändring av strategi och mer uppmärksamhet åt utvecklingen av varje nytt spel.

Enligt många åsikter på Internet och sociala nätverk har Valhallas utveckling lyckats: även om de flesta spelare fortfarande känner igen andan av klassiska Assassin’s Creed Valhall, så är det inte riktigt detsamma som Assassin’s Creed Origins eller Assassin’s Creed Odyssey – det kreativa teamet beslutade att modifiera den befintliga versionen och lägga till nya funktioner. Trots att det här är ett typiskt Ubisoft-spel på vissa ställen, där man mestadels fokuserar på att gradvis avslöja kartan med huvuduppdrag men också (så mycket uppskattat) sidospårm jämförs spelet alltmer med den populära Skyrim eller till och med The Witcher tack vare dess öga för detaljer (som i RPG).Valhalla startar i Norge 873 och fokuserar på en av de mest intressanta perioderna under den tidiga europeiska medeltiden – vikinginvasionen på de brittiska öarna. I århundraden påverkade betydligt våra vilda krigare historien om framtidens England och kontinenten. Vikingarna har till och med lyckats komma till Nordamerika – och i den nya upplagan av Assassin’s Creed är detta faktum också ganska viktigt.

I spelet känns det som om det inte finns någon huvudperson och klanen anses vara nyckeln i handlingen. Formellt sett kan vi uppfatta Eivor som en  huvudperson (en hänsynslös krigare vars kön kan vara liket som, tack vare hens  neutrala namn, så det är inte förutbestämt och kan väljas), med en förutbestämd natur och världsbild men hen är inte mer än en del av en familj vars enda mening är att arbeta för klanen. Spelet börjar med berättelsen om Eivor, introduktionen och den efterföljande flykten med Eivor och sin halvbror till England. Under spelet löser  för det mesta karaktären problem, utforskar kartan, hjälper människor i nöd och attackerar andra byar och kristna kyrkor, både för att komplettera kartan och för att förbättra sin egen by – som redan nämnts, det viktigaste målet är klanen.

Under spelet kommer du att möta både de stridsstilar som redan är kända från de tidigare delarna av spelet och helt nya siduppdrag när du utforskar kartan, som att fånga katter, hitta ormägg eller rädda karaktärer från råttattacker. Enligt utvecklarna behöver vi små uppdrag för att distrahera och underhålla oss själva medan vi spelar och flytta oss bort från den tunga huvudlinjen. Sidoaraktärerna är också välutvecklade i spelet, vilket lämnar valet mellan att köra på huvudlinjen eller gå igenom intressanta sidouppdrag i spelet. När allt kommer omkring säger vissa att de tycker om båda när de spelar utan att känna sig pressad att välja en väg

Trots sin uppenbara kompakthet kan Valhalla från Assassin’s Creed vara ett spel i flera hundra timmar. Det tar bara cirka 60 timmar att spela igenom huvuduppdrag, men om du bestämmer dig för att ta på dig intressanta siduppdrag kan dessa långsamt öka till oändlighet och om någon letar efter just en sådan upplevelse kan det här vara en riktig höjdare för dem. Men även de som bara är intresserade av huvudberättelsen kommer att finna vad de söker. Den här gången blir det mycket roligare eftersom det inte finns någon strikt länk till nivån eller graden av skada i spelet, så du kan helt fokusera på huvuduppdraget.

Till dem som ännu inte har köpt spelet men planerar att tillbringa slutet av året i vikingarnas trevliga sällskap och njuta av atmosfären i det medeltida England, erbjuder vi produkter från den nya Assassin’s Creed Valhalla-kollektionen som kommer att göra, inte bara fans av detta berömda serier utan alla spelare som vet hur man väljer det bästa.


Assassin Dreeds Valhalla Kollektion EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top