We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Viktigaste nyheterna från BlizzCon 2019 event

11. 11. 2019

Oavsett om du är en fan av Blizzard Entertainment eller inte, måste du ha hört namnet World of Warcraft (eller Diablo) minst en gång i ditt liv. Och för de som anser att de spel som gjorts av detta företag är deras liv, varje år i november har dessa människor en anledning att vara upphetsade, eftersom detta är tiden då BlizzCon sker – ett evenemang där Blizzard meddelar sina planer för framtiden. I år har vi fått information om kommande två nya spel och två utvidgningar. Låt oss ta en titt om väntandet av detta år Blizzcon var värt det och vad den nära (eller avlägsna i vissa fall) framtiden kommer att ge.

OVERWATCH

Kanske lite överraskande kommer vi inte att börja med vad framtiden för “WoW” kommer att ge, men vi kommer att titta på Overwatchs framtid. Spelet har fått mer uppmärksamhet från allmänheten under de senaste åren, tack vare populariteten för e-sport. Vad är framtiden för detta märke? Overwatch 2! Det stämmer, vi kommer att få en uppföljare. Även om det uppenbarligen inte är en typiskt … Det kommer att vara mer eller mindre ett “nytt spel” med fokus på PvE (player vs environment) och PvP (player vs player) mode det kommer att vara, för första gången någonsin i spelhistorien, delat med föregående spel. I Overwatch 2 tittar vi på en helt ny berättelse, vi kan till och med spela hjälteuppdrag för enskilda hjältar – om du är fans av de onda killarna, som till exempel är Reaper, Widowmaker eller Sombra, har du ingen tur eftersom berättelsen verkar bara vara spelbar ur de godas synvinkel, ledd av Tracer. Den förbättrade grafiken kanske bara finns i det nya spelet, men de nya hjältarna och kartorna kommer också att läggas till i det första spelet. Människor som blev förälskade i karaktärerna har verkligen något att se fram emot, men det är svårt att säga hur det kommer att bli för PvP-spelare.

WORLD OF WARCRAFT

Det verkade som om alla faror i Azeroth (World of Warcraft) slutligen har besegrats och våra karaktärer kommer att lämna för en välförtjänt pension. Men det är inte sant … Efter händelserna som inträffade i Battle For Azeroth expansion och Sylvanas som lämna sin roll som Warchief av Horde, har hon gjort något otänkbart och hon utmanade Lich King (för närvarande Bolvar Fordragon) till en duell. Du kan se resultatet i trailern, men vi ger dig en liten antydning – Lich King fick, lite löjligt, spark i rumpan. 😊 Det här är ögonblicket som sätter igång den nya expansionen som heter Shadowlands i rörelse. I denna expansionen kommer vi att besöka de dödas land och förutom nya zoner kan vi förvänta oss många förändringar i spelmekanik. Det viktigaste systemet som kommer att genomgå en förändring är förmodligen karaktärsutjämning. Den maximala nivån kommer att ändras från 120 till 60 och utvecklare lovade att processen kommer att bli mycket snabbare och mer underhållande. World of Warcraft firar 15 år i år och efter att ha sett kartan över universumsfärerna (som vi kan besöka i framtiden), där Shadowlands bara är en liten pusselbit, är det möjligt att våra hjältar kanske inte ser tidigare nämnde pensionering ännu. 😊

DIABLO

När fansen till Diablo otåligt förväntade sig ett tillkännagivande av en uppföljare förra året, blev de besvikna eftersom de enda nyheterna de fick var information om ett nytt mobilspel som heter Diablo: Immortal. I år är allt annorlunda och vi kan förvänta oss Diablo IV i framtiden. När det kommer att hända är förmodligen ett mysterium även för utvecklarna själva, men ändå bättre än ingenting … Hur som helst är trailern verkligen skrämmande och brutal. Vi kan därför förvänta oss en återgång till seriens rötter och även en icke-linjär berättelse som vem som helst kan spela i sin egen takt. Från hjältklasser har vi hittills bekräftat en barbar, trollkarl och en druid. Animeringarna av dessa hjältar ser fantastiska ut från första anblicken och den grafiska aspekten verkar också vara riktigt bra. Det enda som kan sägas om spelet hittills är något som utvecklarna sa i en intervju – tydligen var spelet inspirerat av många olika skräckspel (och till och med målningar) men det är allt, så långt.

HEARTHSTONE

Till slut har vi Hearthstone som tyvärr har en svår tid på varje Blizzcon. Inte bara riktas spelet mot en mycket liten community av spelare (när de tillkännager de nya korten individuellt finns det en bättre atmosfär vid begravningar …) utan spelet har en skugga av en viss kontrovers över det, som vi hellre inte kommer att diskutera här i detalj . Hur som helst kommer ny expansion att kallas Descent of Dragons och det kommer att komma en stor mängd dragon cards. En trevlig överraskning är det faktum att spelet får ett nytt läge som heter Battlegrounds, som är inspirerat av den så kallade “autobattle” -genren.

TILL GAMING POSTERS KATEGORIN

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top