We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
UPPTÄCK dom bästa DEALSEN för denna vecka: BILDER PÅ CANVAS rabatt 22 % ×

Ångerrätt

365 dagar pengar-tillbaka- garanti!

Målet med websidan Europosters är att leverera produkter av hög kvalitet och därför ger vi er 100% nöjd garanti.


Du har upp till 365-dagar på dig för återlämning av varor - Ett helt år!

Att du är nöjd är vad som är viktigast för oss. Därför utökar vi återlämnings policyn upp till 365 dagar. Tveka inte med ditt köp. I de fall din order inte möter upp till dina förväntningar, skicka enkelt tillbaka och vi återbetalar eller byter din vara.

 

Tillvägagångssätt för retur

1) Skadad vara på grund av frakt

Om du misstänker att din vara blev skadad under frakt, vänligen skicka e-post till info@europosters.eu omgående och förse oss med ett foto på paketet och skadade varor. Vi kontaktar dig omgående med information kring vad som ska göras näst. Ditt mejl måste skickas inom 48 timmar. Senare klagomål kommer inte att beaktas.

 

2) Skadade varor inom 24 månader efter köp

Skadade varor på grund av till exempel solljus? Skicka e-post till oss på info@europosters.eu med ett foto på din skadade vara och vi kommer kontakta dig med information angående vilka steg som kommer där efter.

 

3) Missnöjd med beställda varor

Kanske matchar inte varan färgen på din soffa, eller passar in i stilen på lägenheten. Inga problem, skicka tillbaka dina varor till oss och vi utfärdar en återbetalning. Paketera dina varor säkert (original förpackning är att föredra) för att undvika skador under frakt, och skicka dem till adressen nedan.

 

I paketet, vänligen ange ditt namn, ordernummer och kontonummer dit du vill få återbetalningen skickad till.

Vänligen skicka e-post med samma information angående din återlämning till info@europosters.eu.

Vi kommer skicka din återbetalning inom 14 dagar efter att vi mottagit återlämnade varor.

4) Mottagit fel vara

Har du mottagit en annan vara mot vad du har beställt? Vänligen skicka ett foto till oss på den vara du mottagit till denna e-post adress info@europosters.eu. Vi kommer omgående att kontakta dig med information om vad som ska göras där efter.

 

5) Varor fattas i din order

Fattas det några varor i din order? Skicka oss en lista över varor som fattas till denna e-post adress info@europosters.eu. Vi kommer omgående att kontakta dig angående vilka steg som kommer där efter.


Vänligen skicka oss dina önskemål för återgäldning. Du kan välja något av följande två alternativ:

  • Pengar tillbaka
  • Byte


Om du väljer att lämna tillbaka produkter inom 14 dagar, kommer vi återbetala kostnaden för produkterna och den längsta leverans kostnaden. Efter 14 dagar kommer du bara att bli återbetalad värdet av varan.

Specialgjorda produkter (Print on demand, tapettryck, inramning och produkter från fotobank) gäller inte 14-dagars utträde från kontraktet, och heller inte 365 dagars returpolicy.

För mer detaljerad information, vänligen besök vår Köpvillkor sida.

 

Kontakt:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
TjeckienDecorate your life!

Med Europosters, har vi varit på marknaden sedan 1999, och vi har blivit en av dem största försäljarna av posters, tapeter, bilder, reproduktioner av målningar och andra varor. Vi växer oss större år efter år, och vi försöker att anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Vi kan trycka din poster, rama in foton, eller inspirera dig med vår blogg, där du hittar mängder med nyheter om filmer, TV serier, och nya inrednings ideér.

Kom och besök vår webbsida och hitta det som saknas i ditt hem.

 


© 1999 - 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

 

Måndag - Fredag
7:00 - 15:00

 

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top