We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabatt på allt för väggen FÅ EN RABATTKOD

Returpolicy

Att du är nöjd är vad som är viktigast för oss. Tveka inte med ditt köp. I de fall din order inte möter upp till dina förväntningar, skicka enkelt tillbaka och vi återbetalar eller byter din vara.

Använd gärna vårt system för reklamationer eller följ stegen nedan.


100%
Nöjdgaranti

Så här returnerar du varorna:

När kan man returnera varorna?

1) Skadad vara på grund av frakt

Om du misstänker att din vara blev skadad under frakten, vänligen skicka omgående ett e-post till info@europosters.eu med ett foto på paketet och de skadade varorna. Vi kontaktar dig omgående med information kring vad som ska göras näst. Vi ersätter inte varor med mejl skickade efter 48 timmar. Du behöver inte skicka tillbaka det skadade godset.

 

2) Skadade varor inom 24 månader efter köp

Skadade varor på grund av till exempel solljus? Skicka e-post till oss på info@europosters.eu med ett foto på din skadade vara och vi kommer kontakta dig med information angående vilka steg som kommer där efter. Garantin täcker inte fel som är orsakade av slarvig hantering eller mekanisk skada.

 

3) Missnöjd med beställda varor

Kanske matchar inte varan färgen på din soffa, eller passar in i stilen på lägenheten. Inga problem, skicka tillbaka dina varor till oss och vi utfärdar en återbetalning. Om du väljer att lämna tillbaka produkter inom 14 dagar, kommer vi återbetala kostnaden för produkterna och den längsta leverans kostnaden. Efter 14 dagar får man pengarna tillbaka av priset på varorna. Returfraktkostnaderna får kunden betala och returneras ej.

 

4) Mottagit fel vara eller varor fattas i din order

Har du mottagit en annan vara mot vad du har beställt? Fattas det några varor i din order? Det kan ibland hända och vi ber om ursäkt på förhand. Vänligen skicka ett foto till oss på den vara du mottagit till denna e-post adress info@europosters.eu. Vi kommer omgående att kontakta dig med information om vad som ska göras där efter.

 

5) Har du fått en produkt av dålig kvalitet?

Det kan ibland hända och vi ber om ursäkt på förhand. Vänligen skicka ett foto till oss på den vara du mottagit till denna e-post adress info@europosters.eu. Vi kommer omgående att kontakta dig med information om vad som ska göras där efter.

Hur ska varorna packas och returneras?

Om varorna skickas tillbaka, se till att de är ordentligt förpackade så att de inte skadas under transporten. Använd helst originalförpackningen som medföljer varorna.

Förutom att skicka paketet, skicka oss ett e-postmeddelande till info@europosters.eu med informationen om att varorna är returnerade. Ange namn, beställningsnummer och kontonummer ditt återbetalningen ska skickas.

Vi returnerar pengarna för varorna inom 14 dagar efter det att vi har mottagit den oskadade försändelsen till vårt lager.

Till vilken adress ska varorna skickas tillbaka?

Märk försändelsen tydligt med följande adress:

Europosters s.r.o.
Mrač 270

257 21 Mrač
Tjeckien

Finns det undantag?

Varor som är specialbeställda kan inte returneras. Returnering av sådana varor kan endast ske i händelse av ett uppenbart tryckfel eller skada från vår sida. Det finns följande undantag:

  • tryck av egna foton på fotopapper och duk

  • konsttryck på beställning på fotopapper, duk eller som fototapet

  • specialanpassad inramning

För mer detaljerad information, vänligen besök vår Köpvillkor sida.

Returblankett

För att förenkla returprocessen, vänligen fyll i vår returblankett. Du kan fylla i blanketten online och skicka den via e-post, eller för hand och skicka in den tillsammans med varorna till ovanstående adress.

Ladda ner returblanketten här.




EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 14:30

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top