We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Del 5: Tips på hur du kan dekorera ditt arbetsrum

13. 08. 2022

Tips på hur du kan dekorera ditt arbetsrum och kontor

“Att inte göra någonting är väldigt svårt att göra…” Det är en del av  Leslie Nielsons berömda citat. Tyvärr, är det inte bara ett roligt citat. I det verkliga livet måste vi arbeta och ofta hemifrån. Inte alla har råd med lyxen att ha ett eget arbetsrum bara för sig själva. Men var inte desprat! Varje lägenhet kan bli omdekorerad för att passa just dina behov. Skapa ditt eget privata hörn (till exempel i vardagsrummet) – allt du behöver är ett fint bord, en bekväm stol och sist men inte minst en spektakulär dekoration!

Hur gör du det?

  1. I ett välorganiserat arbetsrum finns det en plats för varje sak och det är oacceptabelt att använda det som ett förvaringsrum. En röra stör allvarligt vår koncentration – vilket är viktigt i ett arbetsrum, eller hur? 
  2. Var ska man ställa skrivbordet? Enligt Feng shui bör du undvika att sitta med ryggen mot dörren eller mot väggen. Placera det också så långt som möjligt från ditt sovrum – det är där du vilar, inte arbetar!
  3. Snåla inte på en kvalitetsstol! Om du sitter länge vid datorn kan du riskera att drabbas av allvarliga hälsoproblem. Försök att hindra sådana och skaffa dig en bekväm stol av hög kvalitet. Glöm inte på att när du sitter bör du ha armbåge och knä i en rät vinkel.
  4. Eleganta dekorationer är ett måste! Det är vetenskapligt bevisat att ett rum som inte är dekorerat alls kan sänka din arbetsmotivation. Tvärtom skapar dekorerade väggar en mysig atmosfär i arbetsrummet och det blir ett nöje att arbeta där.

Tips på hur du kan dekorera väggarna

Gillar du att resa? Då är kartor en perfekt dekoration för ditt arbetsrum eller kontor. Välj bland en stor kollektion av stadskartor eller världskartor som också kan användas som studiematerial!

Du kan aldrig sabba något med citat och texter! De passar bra ihop med andra illustrationer och posters, men de kan också upplyfta din stämning eller motivera dig till bättre resultat! Vår kollektion är enorm! Så, vilken ska det bli?

Vill du inte måla eller tänka över kombinationen av posters och illustrationer? Prova våra fototapeter! De är lätta att fästa och ser jättebra ut. Vi rekommenderar att du väljer motiv med dämpare färger som inte stör dig.

Designers TIPS: Om du vill att ditt arbetsrum ska vara stiligt, bör du matcha väggarna med möblerna. Klistermärken kan enkelt dekorera ditt skrivbord eller din bokhylla.

 

Skapa din egen oas av lugn och ro som motiverar dig att prestera toppresultat även i ditt mysiga hem! Herrarna kan inspireras av vår Man Cave-kollektion och skapa sin egen eleganta herrnisch där väggarna är dekorerade med ikoniska filmposters eller bilder av sportbilar. Och damerna kommer säkert att tycka om vår Women power-kollektion, som bekräftar att alla kvinnor är unika, självständiga och vackra!

Till kontoretEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top