We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Veckans erbjudande: FANTASY & SCI-FI rabatt -40 %

Om oss

Om oss

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer.

Vårt mål är att uppfylla förväntningarna, ända till de mest krävande kunderna. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet.

Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor. Likadant som våra kunder, är vi enorma fans av popkultur!

Europosters är helt enkelt inte bara en webbshop, det är en plats där du kan hitta inspiration och lära dig intressanta fakta om filmer på vår blogg. TV-program och inredning.

Vi älskar våra produkter och vi hoppas att du kommer att älska dem också!

Decorate your life!

 

Nöjda kunder i mer än 25 länder

Austria
Belgium
Bulgaria
Czech Republic
Croatia
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Italy
Ireland
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Switzerland
Sverige
United Kingdom
United States (USA)

Europosters team bidrar

Hur det fungerar?

Först av allt trycker vi din poster.
Om du väljer ramar vi in den.
Vi packar med precision.
Och skickar till dig.
Glad kund = Uppdrag slutfört

Europosters i nummer

13 000 +
produkter på vår webbsida
450 000 +
skickade produkter årligen
135 000 +
kunder varje år
1 mil. +
resande kilometer per år

Bli inspirerad på vår Instagram

Follow @europosters_decoEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top