We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: PLÅTSKYLTAR rabatt -15 % ×

Frakt och betalning

Frakt och betalning

Produkttyp LeveransmetodLeveranstid
(arbetsdagar)
Totalpris
Artiklar på lager PostNords utlämningsställen589 kr
DPD5109 kr
DB Schenker4135 kr
Fototapet PostNords utlämningsställen989 kr
DPD9109 kr
DB Schenker8135 kr
Inramade artiklar specialtillverkade (lådor) PostNords utlämningsställen18135 kr
DPD18135 kr
DB Schenker17135 kr

Leverans

Postnord

Kunden kommer att få ett e-postmeddelande och ett SMS med leveransinformation från PostNord. Om leveransen misslyckas till din adress, kommer ordern att skickas om till närmaste upphämtningsplats där den kommer att stanna de närmaste 10 arbetsdagarna.

PostNords utlämningsställen

Kunden kommer att få ett mejl och SMS med leveransinformation. Beställningen kommer att levereras till den valda PostNords upphämtnigsplats där den kommer att stanna de närmaste 10 arbetsdagarna.

DB Schenker

Leveranstid beror på typ av order men vanligtvis tar det 2 dagar. Efter misslyckad leverans, kommer företaget hålla paketet i åtkomstpunkt i 14 dagar.

DPD

Kunden kommer att få ett e-postmeddelande och ett SMS med leveransinformation från DPD. Om leveransen misslyckas till din adress, kommer ordern att skickas om till närmaste upphämtningsplats där den kommer att stanna de närmaste 10 arbetsdagarna.

Betalning:

PayPal (PayPal konto eller direkt med betalkort)

Betalning genom den säkra betalportalen PayPal. Du betalar enkelt med ditt PayPal konto eller direkt genom att ange dina kortuppgifter (Visa, MasterCard, Discover, Amex). Kortet måste vara godkänt för internetbetalning. Genom att använda PayPals tjänster har ni garanti på att varan levereras i gott skick. I annat fall får ni pengarna tillbaka. All information ni uppger krypteras.

Paketering

Vi ser till att följa den bästa förpackningtekninken och distribution av beställningar. Detta är det enda sättet vi kan garantera att bestöllningen är oskadad även vid oöm hantering.

Varor som kan rullas ihop utan skador, såsom affischer och konsttryck av mindre dimensioner, transporteras med en kartongstriangel. Vi rekommenderar dock att du köper ett ordentligt slitstarkt rör för affischen som bara kan förstöras med riktigt stor kraft.

Vi läggre särskild uppmärksamhet på målningar och konstreproduktioner. Först säkrar vi ​​hörnen, sedan täcker vi hela bilden med plastfolie och lägger den i kartongförpackning med hjälp av isolerande lager.Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top