We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-25 % på allt för väggen BLACK FRIDAY FÅ EN RABATTKOD

Frakt och betalning

Frakt och betalning

Produkttyp LeveransmetodLeveranstid
(arbetsdagar)
TotalprisVarje extra artikel (+1)
Artiklar på lager PostNords utlämningsställen599 kr
DB Schenker4109 kr
Fototapet PostNords utlämningsställen999 kr
DB Schenker8109 kr
Inramade artiklar specialtillverkade (lådor) PostNords utlämningsställen18119 kr + 20 kr
DB Schenker17129 kr + 20 kr

Leverans

Postnord

Kunden kommer att få ett e-postmeddelande och ett SMS med leveransinformation från PostNord. Om leveransen misslyckas till din adress, kommer ordern att skickas om till närmaste upphämtningsplats där den kommer att stanna de närmaste 10 arbetsdagarna.

PostNords utlämningsställen

Kunden kommer att få ett mejl och SMS med leveransinformation. Beställningen kommer att levereras till den valda PostNords upphämtnigsplats där den kommer att stanna de närmaste 10 arbetsdagarna.

DB Schenker

Leveranstid beror på typ av order men vanligtvis tar det 2 dagar. Efter misslyckad leverans, kommer företaget hålla paketet i åtkomstpunkt i 14 dagar.


Betalning

PayPal (PayPal konto eller direkt med betalkort)

Betalning genom den säkra betalportalen PayPal. Du betalar enkelt med ditt PayPal konto eller direkt genom att ange dina kortuppgifter (Visa, MasterCard, Discover, Amex). Kortet måste vara godkänt för internetbetalning. Genom att använda PayPals tjänster har ni garanti på att varan levereras i gott skick. I annat fall får ni pengarna tillbaka. All information ni uppger krypteras.

 

Returpolicy

Att du är nöjd är vad som är viktigast för oss. I de fall din order inte möter upp till dina förväntningar, skicka enkelt tillbaka och vi återbetalar eller byter din vara.

Så här skickar du tillbaka varorna?

Paketering

Vi ser till att följa den bästa förpackningtekninken och distribution av beställningar. Detta är det enda sättet vi kan garantera att bestöllningen är oskadad även vid oöm hantering.

Varor som kan rullas ihop utan skador, såsom affischer och konsttryck av mindre dimensioner, transporteras med en kartongstriangel. Vi rekommenderar dock att du köper ett ordentligt slitstarkt rör för affischen som bara kan förstöras med riktigt stor kraft.

Vi läggre särskild uppmärksamhet på målningar och konstreproduktioner. Först säkrar vi ​​hörnen, sedan täcker vi hela bilden med plastfolie och lägger den i kartongförpackning med hjälp av isolerande lager.

 EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–16:00

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top