We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Förmånsprogram

Förmånsprogram

Vi belönar våra trogna kunder!

Vi har tagit fram ett särskilt förmånsprogram för dig vilket gör att du sparar pengar på dina framtida beställningar.

Jag vill ha förmånsrabatt


 1. Hur får man rabatt?
  Registrera din e-postadress och prenumerera på vårt nyhetsbrev - vi kommer regelbundet att informera dig om de bästa kampanjerna och intressanta nyheter. Din första beställning kommer också automatiskt att aktivera lojalitetsprogrammet och du kommer att börja samla rabatter!

 2. Hur fungerar lojalitetsprogrammet?
  För varje beställning du slutför får du 10 % rabatt på det totala varuvärdet, som du kan använda på dina framtida köp. Om du t.ex. beställer för 100 kr i varuvärde får du 10 kr rabatt på nästa köp. Denna rabatt kan sedan användas för högst 50 % av varans värde vid ditt nästa köp - handla för minst 20 kr och använd hela rabatten på 10 kr! Du kan använda rabatten i varukorgen efter att du loggat in.

 3. Vad gäller rabatten för?
  Lojalitetsrabatten gäller på alla (även rabatterade) varor och du kan kombinera den med alla andra rabatter och kampanjer. Den redan intjänade lojalitetsrabatten upphör inte att gälla. Rabatten kan inte användas för att betala leveransavgiften.

 4. Hur tjänar jag extra rabattpoäng?
  Var du nöjd med ditt köp? Efter varje beställning skickar vi en uppmaning att betygsätta ditt köp. Om du skriver ett omdöme och skickar ett foto på produkten till oss får du automatiskt 4 € extra rabatt på dina nästa köp! Dessutom kan du vinna en värdecheck på 40 €! För mer information, besök sidan Dina recensioner.

 5. Har du glömt om du redan har fått rabatt?
  När du har loggat in på ditt konto kan du när som helst kontrollera vilken rabatt du redan har fått. Vi kommer också att meddela dig via e-post om det aktuella beloppet för din lojalitetsrabatt.

Du kan när som helst avbryta din registrering - du kan avregistrera dig via länken i sidfoten i nyhetsbrevet eller skicka e-post till oss på privacy@europosters.eu.EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top