We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?

Förmånsprogram

Förmånsprogram

Vi belönar våra trogna kunder!

Vi har tagit fram ett särskilt förmånsprogram för dig vilket gör att du sparar pengar på dina framtida beställningar.


  1. Registrera dig med din e-postadress och prenumerera på vårt nyhetsbrev – vi håller dig uppdaterad gällande våra bästa erbjudanden och mest intressanta nyheter. Du kan avregistrera dig när du vill.

  2. För varje slutförd beställning får du 10% rabatt beräknat på det totala värdet av dina produkter, som du sedan kan använda vid ditt nästa köp. Om du till exempel beställer något som kostar 50 € får du 5 € rabatt genom förmånsprogrammet. Rabatten kan du använda vid nästa beställning för upp till 50% av värdet av de varor du köper.

  3. Du kan använda din förmånsrabatt i varukorgen efter att du har loggat in med din e-post.

  4. Rabatten kan inte användas för att betala fraktavgifter. Du kan kombinera rabatten med alla andra rabatter och koder.

  5. Gläd dig själv eller dina nära och kära med vackra posters och originella presenter!

Jag vill ha förmånsrabatt

 

Hittade du inte svaret på din fråga?

Tveka inte att kontakta oss. Europosters team är alltid redo att hjälpa dig på info@europosters.euEuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 14:30

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top