Personuppgiftspolicy


Personuppgiftspolicy

Europosters är mån om din personliga integritet

Europosters ansvarar för all personlig information som du förser oss med. För Europosters är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg vid besök på vår hemsida och din personliga integritet är en viktig angelägenhet som vi särskilt beaktar i alla våra affärsprocesser.

I denna Personuppgiftspolicy följer information om hur vi behandlar, lagrar och hanterar dina personuppgifter.

Europosters är personuppgiftsansvarig

Europosters är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas på vår hemsida och hanterar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204) och EU-direktivet 95/46/EC (s.k. Dataskyddsdirektivet).

Som personuppgiftsansvarig tar Europosters ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av vid köp, när du prenumererar på nyhetsbrev eller skapar ett personligt konto på Europosters.

Europosters kontaktuppgifter är följande:

Europosters.dk
BKS Decor s.r.o.
Hlavni 4
252 07, Stechovice
Tjeckien

VD och behörig företrädare: David Bukovsky
Momsregistreringsnummer: [CZ28194551]

Vilka uppgifter samlar vi in om dig?

Uppgifter vi kan samla in direkt från dig omfattar namn, adress, e-postadress, telefonnummer och, om betalning sker mot faktura, ditt personnummer.

För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter?

Dina personuppgifter används av Europosters för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla en hög servicegrad. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, avisera paketleverans via SMS, samt utföra kreditkontroll (för det syftet kan vi även spara uppgifter om dröjsmål med betalningar). Om några problem uppstår när vi skall leverera varor till dig kommer vi att använda uppgifterna för att komma i kontakt med dig.

För att kunna ge dig relevanta erbjudanden och information kan vi även komma att följa dina köpvanor när du besöker vår hemsida.

Dina uppgifter lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Detta innebär att vi kan, såvida du inte skriftligen motsatt dig det, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via mejl och post med nyhetsbrev eller direkt marknadsföring. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål. Se vidare under avsnitt nedan.

Hur använder vi dina uppgifter?

För att uppfylla de ändamål för vilket uppgifterna samlades in kan dina personuppgifter komma att registreras, innehas (lagras), användas och överföras till godkända samarbetspartners eller underleverantörer till oss enligt vad som anges nedan.

Vi använder cookies och andra verktyg, t.ex. verktyg för webbanalys, för att automatiskt samla in information om dig när du använder Europosters hemsidor. Uppgifter vi samlar in automatiskt inkluderar exempelvis inställningar och val du gör då du använder webbshoppen på Europosters hemsidor.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot t.ex. förlust samt mot otillåten ändring, spridning eller tillgång till uppgifterna. På Europosters skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering.

Information, registerutdrag m.m.

Du har rätt att kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig, missvisande eller irrelevant kan du vända dig till oss och skriftligen begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Du har även rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt begära ett registerutdrag över de personuppgifter vi har registrerat om dig. En sådan ansökan om registerutdrag görs skriftligen till Europosters kundtjänst.

Som kund hos Europostershar du har alltid rätt att motsätta dig att personuppgifterna används för marknadsföringsändamål (t.ex. utskick av nyhetsbrev eller erbjudanden). Du kan kontakta oss via kundtjänst info@europosters.eu.

Om du önskar ytterligare information om vår behandling av personuppgifter eller om Europosters användning av cookies är du välkommen att kontakta oss via e-post eller post.

Samtycke

Genom att frivilligt lämna personuppgifter på Europosters hemsida samtycker du till att Europosters behandlar informationen i enlighet med denna policy och tillämpad lagstiftning.

Du kan när som helst meddela oss att du önskar återkalla detta samtycke. I sådant fall kommer ingen ytterligare behandling av personuppgifter om dig att äga rum.

Ändring av policy

Denna policy kan uppdateras av oss. Du ser när policyn senast uppdaterades genom datumet för Senast uppdaterat högst upp på förstasidan av policyn.

Vi rekommenderar dig att läsa igenom denna Personuppgiftspolicy varje gång du besöker Europosters hemsida för att hålla dig informerad om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterat: [2014-01-10]

Cookies

Vad är cookies?

På Europosters hemsida används så kallade cookies. Cookies är små textfiler som innehåller data som lagras i besökarens dator eller mobiltelefon och som används för att följa vad besökaren gör på hemsidan. Europosters använder cookies för att förbättra upplevelsen på vår hemsida för dig som kund.

Det finns två typer av cookies; 1) en permanent cookie lagras som en fil på din dator eller mobiltelefon under en bestämd tid, 2) en temporär ”session cookie” lagras tillfälligt under tiden en besökare är inne på en hemsida.

Permanenta cookies används för att lagra dina eventuella personliga inställningar hos Europosters. Session cookies försvinner när du stänger din webbläsare. Session cookies används främst i syfte att behandla ditt köp, exempelvis för att kontrollera om du är inloggad eller har placerat en vara i varukorgen.

Hur använder vi cookies?

Europosters använder cookies bland annat för att du som besökare ska få tillgång till hemsidans alla funktioner och för att ge webbstatistik om hur hemsidan används. Statistiken är värdefull för oss för att vi ska kunna utveckla vår hemsida vidare och göra den bättre för dig som kund. Cookies används även för att förbättra hemsidan för dig genom att, exempelvis, anpassa denna efter dina önskemål, val och intressen.

De cookies som används av Europosters är både permanenta och temporära cookies. Om du som besökare inte vill acceptera att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång en cookie skickas till din dator eller mobiltelefon. Du kan också välja att radera tidigare lagrade cookies. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

Observera att om du väljer att inte acceptera cookies kan funktionaliteten komma att begränsas för vissa delar av hemsidan och hemsidan kanske inte fungerar på avsett sätt.

Tredjepartscookies

Tredjepartscookies är cookies som kommer från en tredje part och används på vår hemsida.

Vi använder tredjepartscookies för att samla in webbstatistik i analysverktyg som Google Analytics. Information som samlas in via Google Analytics lagras av Google på deras servrar. Om du inte accepterar att sådana tredjepartscookies används kan du i din webbläsares säkerhetsinställningar ställa in så att tredjeparts cookies inte accepteras.



Europosters är sedan 1999 en av de största i branschen på den europeiska marknaden.


Vi har det största utbudet av produkter och tjänster på området posters, affischer, planscher, fotografier, utskick av vykort och inramning.


Vi väljer noggrant ut de vackraste motiven, fotografierna och bilderna från världens alla hörn.

E-mail: info@europosters.eu


© 1999 - 2016 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×

KÖP 3 + 1 GRATIS

Beställ 4 av några av våra posters och betala bara för 3!

Detta speciella erbjudande kommer automatiskt att visas i din shoppingkorg, där priset av en poster kommer att dras av från det totala priset av dem 4 - den postern med det lägsta priset kommer att dras av från det totala. Det speciella erbjudandet KÖP 3 + 1 GRATIS räknas också när du köper 8 eller 12 produkter. Du kommer få 6 + 2 eller 12 + 4 gratis.

Erbjudandet KÖP 3 + 1 GRATIS tillämpas för:

Vänligen notera: Erbjudandet KÖP 3+1 GRATIS tillämpas på ovanstående produkter även om dem är på rea.

Detta erbjudande tillämpas inte för: Fototapeter, pins, korthållare, metallskyltar, muggar, solglasögon, kalendrar, nyckelringar, jibbitz, klistermärken, vristband, magneter, tatueringar, mobilskal, klockor, termometrar, väggkonst (glaskonst, monterad konst, träkonst) och personliga fototryck.

Om detta erbjudande inte automatiskt visas i din shoppingkorg, vänligen kontakta oss via e-post info@europosters.eu eller ring oss på +420 777 33 44 55.

Inramning Skräddarsydd inramning
100% nöjd garanti 365 dagar pengar-tillbaka- garanti
Allt på lager Beställningen skickas inom 48 timmar
3+1 gratis Var fjärde poster gratis
Lojalitetsprogram Rabatt för registrerade kunder