We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20% rabatt på allt för väggen FÅ EN RABATTKOD ×

Fototapeter & Designtapeter

Låt oss upptäcka magin med fototapeter tillsammans! Behöver du hjälp med att välja rätt motiv? Vill du veta mer om hur man sätter upp en tapet på väggen? Kolla in våra videos eller ta en titt på våra blogg-artiklar om non-woven och självhäftande tapet där du, förutom instruktioner på hur du bäst sätter upp olika typer av tapet, även hittar tips och tricks på hur du inreder ditt rum och var en fototapet passar allra bäst.

Tvekar du fortfarande över vilken sort du ska välja? Läs allt om fördelarna med självhäftande tapeter på vår blogg.

Dina favoritkollektioner

Fototapeter efter tema

Tapeter med filmmotiv

Fototapeter av rummen

Hittades: 1947Vous souhaitez expédier un colis en France? Pour être redirigé, cliquez ici: Papiers peints, posters muraux et tappiserie | Europosters

EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2023 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top