We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Klistermärken

Väggklistermärken & Möbelklistermärken

Nu trycker vi upp klistermärken med dina favoritmotiv!

Klistermärken är säsongens höjdpunkt! Inred med en vacker självhäftande poster eller ett väggklistermärke och byt plats på den när du vill. Att fästa klistermärket tar inte mer än 5 minuter. Välj rätt motiv för ditt rum från vårt breda sortiment.

Vad kan du välja?

  • Självhäftande posters på väggen
  • Självhäftande fototapet
  • Möbelklistermärken
  • Klistermärken för dörrar

Självhäftande fototapet

Hur sätter man upp en fototapet?

Kolla in vår video för att se hur det funkar!

Det är enkelt, och barnen kan till och med göra det själva! Glöm hammare, spik och tapetklister. Till skillnad från non-woven tapet som du behöver limma upp, fäster väggklistermärket av sig själv tack vare akryllimmet. Det går även att sätta upp dem på gipsväggar och till och med på fönster eller dörrar. Skulle du få en bubbla i tapeten spelar det mindre roll. Det är i så fall bara att lossa tapeten från väggen, jämna till den och klistra på den igen.

Självhäftande posters på väggen

Varför du ska köpa en självhäftande poster

Vill du dekorera din vägg men är osäker på hur det ska gå till och var någonstans du kan sätta spikarna? Tänk om du råkar spika rakt in i en elledning? Vad händer om du tröttnar på motivet efter en månad? Du kan tryggt lägga alla tvivel bakom dig om du använder våra fototapeter. Du kan få våra väggklistermärken i precis vilken storlek du vill så att de passar dina behov!

Använd självhäftande poster för att dölja skador!

Och det där hålet i väggen som du irriterat dig på i två månader? Spackel och färg kan gott få stå kvar i källaren, bara fäst fototapeten över. Tack vare motståndskraftigt fästlim kan våra väggklistermärken flyttas flera gånger och fäster ändå lika bra som första gången. Väggen kommer att vara i samma skick när du plockar ner fototapeten och du riskerar inte heller att färgen skadas.

Möbelklistermärken

Nyhet: Klistermärken på dina favoritmöbler

Välj bland våra fantastiska fyrkantiga motiv som är utformade för just soffbord, eller bläddra bland våra vackra illustrationer, foton och andra motiv och klipp enkelt till dem till önskad form med sax. Klistermärken är det perfekta sättet att förvandla gammalt till nytt och är ett diskret inslag i din inredning.

Tillgängliga storlekar:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm


Klistermärken för dörrar

Har du funderat på att ge din dörr en modern touch? Dekorera den med en originell självhäftande affisch som är utformad just för den dörren! Välj den rätta för din inredning bland våra film- eller minimalistiska motiv. Vi erbjuder dörrklistermärken i en universalstorleken 64x80 cm som passar till alla dörrar. Det är bara att klistra på och dra av vid behov.

Inspiration

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top