We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: MUGGAR & PORSLIN rabatt -15 % ×

Köpvillkor

Köpvillkor

Dessa köpvillkor för företag gäller varje gång en företagskund (nedan kallad ”kunden”) beställer varor från.

Europosters s.r.o.
Hlavní 4
Stechovice
Postnummer: 257 21
Tjeckien

på Europosters.se hemsida. Genom att beställa accepterar kunden dessa villkor.

Åldersgräns vid beställning

Europosters ingår endast avtal med myndiga personer. För att handla på Europosters hemsida måste du ha fyllt 18 år.

Priser och betalning

Varje vara anges i svenska kronor inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkoren finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkoren finns angivna i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Postförskott/Kontant vid leverans - Du betalar först när du hämtar ut din beställning hos ditt närmaste postombud (t.ex. en ICA-butik). En postförskottsavgift på 19 kr tillkommer.

Kortbetalning via Paypal – Genomför ditt köp med hjälp av t.ex. ditt VISA eller Mastercard via Paypal.

Ångerrätt

Europosters accepterar återköp inom 30 dagar från den dag då varan levererats till kunden.

Vill kunden utnyttja möjligheten till återköp ska kunden inom 30 dagar från den dag då varan har leverats till kunden kontakta Europosters kundtjänst och meddela sitt faktura- och kundnummer samt eventuellt andra uppgifter som kan behövas för återköpet samt sända tillbaka varan till Europosters.

Originalförpackningen får inte ha brutits eller på annat sätt skadats. Vi rekommenderar att du sparar emballaget att skicka tillbaka varan i. Till returförsändelsen ska bifogas information så att det tydligt framgår att returen kommer från kunden och vilken beställning som avses. Detta kan ske genom att kunden returnerar varan tillsammans med fakturan eller en kopia av denna.

Returadressen för återsändande är:

Europosters.se
Europosters s.r.o.
Mrač 270
postnummer: 257 21
Tjeckiska republiken

Förutsättning för att kunna utnyttja din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vid utnyttjande av ångerrätten bekostar du själv returfrakten. Tänk på att du själv ansvarar för att returen kommer fram. Om varan försvinner eller förstörs under returen är det alltså du som ansvarar för förlusten eller skadan.

Återbetalning av det du har betalat (med avdrag för eventuell värdeminskning till följd av att du hanterat varan i större utsträckning än nödvändigt) sker så snart det är möjligt och i vart fall inom 14 dagar från det att vi tagit emot den returnerade varan (förutsatt att villkoren för ångerrätten är uppfyllda).

Garanti

Europosters svarar för varornas beskaffenhet i enlighet med Konsumentköplagen (1990:932).

Reklamationer

Om du fått en felaktig eller fellevererad vara ber vi dig kontakta kundtjänst så att vi kan rätta till eventuellt fel. Transportkostnaderna för returfrakt och ersättningsleverans sker naturligtvis utan kostnad för dig.

För att du ska ha rätt att göra gällande ett fel på varan, felleverans, transportskada eller en vara som var trasig vid leveranstillfället måste du reklamera felet inom skälig tid från det att felet upptäcktes eller borde ha upptäckts.

Reklamerar du inte inom tre år från det att du tagit emot varan förlorar du rätten att åberopa felet.

Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Leveranstid och fraktpris anges här: http://www.europosters.se/text/frakt-och-betalning

Ansvar för transport

Vid transport från Europosters till kunden är Europosters ansvarigt om varan skadas eller kommer bort under transporten.

Vid transport från kunden till Europosters är kunden ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten, om inte annat särskilt anges i dessa villkor.

Felskrivningar m.m.

Europosters reserverar sig för eventuella felskrivningar på Europosters hemsida. Bilderna på varorna avser att illustrera varorna, men återger inte nödvändigtvis varornas exakta utseende eller beskaffenhet. Europosters förbehåller sig rätten till att ändra samtlig information utan föregående avisering.

Europosters reserverar sig för slutförsäljning och förändringar i produktsortimentet.

Force Majeure

Om part förhindras att fullgöra sina åtaganden av omständighet som part inte kunnat råda över såsom blixtnedslag, arbetskonflikt, eldsvåda, ändrad myndighetsbestämmelse, myndighets ingripande samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständigheter som angivits, ska detta utgöra befrielsegrund som medför framflyttning av tidpunkt för prestationen och befrielse från skadestånd och andra eventuella påföljder.Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top