We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: COMICS rabatt -10 % ×

Inramning

Stil accentuerar en person, precis som en ram lyser upp en bild

Du kan enkelt förvandla en vanlig bild till ett unikt konststycke med hjälp av den rätta ramen. Din inredning kommer plötsligt lämna ett felfritt intryck. Välj från vårt breda utbud av vackra ramar.

Anpassad inramning

Låt oss rama in dina bilder! Bringa liv i din konst och gör det till ett riktig mästerverk. Vi använder den nyaste tekniken som garanterar att ditt konstverk och ram varar livet ut.

Matt laminerad filmbeläggning

Vår matta laminerings yta skyddar konstverket mot skador, fingeravtryck och solstrålning. Det eliminerar också oönskade reflektioner.

 

Inramning på 18 arbetsdagar!

Processen att rama in, utforma och leverera tar cirka inom 18-23 arbetsdagar.

Mer än 50 stilar av upphängningar och ramar

Brett urval av Italienska kvalitetsramar - val bland mer än 50 olika posterhängare. Välj en fotoram som bäst passar ditt foto och inredning.

Levereras på ett säkert sätt till din dörr

Vi garanterar att leverera din konst säkert utan några skador till ditt hem.

Inramnings ordern är ett bindande avtal - det är en anpassad order - det är därför ordern inte kan avbrytas.

 

Färdiga ramar

Rama in det själv! Välj bland våra färdiga ramar om du letar efter ett mer prisvärda alternativ! Dessa ramar är gjorda av plexiglas och har fasta sågtand hängare på baksidan.

 

Våra ramar har en tidlös stil!

Är du intresserad av dekorera om ditt hem, men är du rädd för att konstverken inte kommer att matcha? Våra ramar är tidlösa - helt enkelt byt ut den gamla bilden till en ny och du är klar!

Så många olika färger och storlekar

Välj en ram i perfekt storlek som matchar ditt konstverk och en färg som kommer att passa in i din inredning. Om du är osäker på vilken färg eller material du ska välja, kan du kontakta oss genom att skicka oss en bild av din inredning och den bild du vill rama in, och vårt team av designers kommer att välja en lämplig ram till dig!

Ram - Poster / Affisch 40x60 cm
Ram - Poster / Affisch 40x60 cm Silver - Plast
Utsåld
·
Ram - Poster / Affisch 30x40cm
Ram - Poster / Affisch 30x40cm Svart - Plast
109 kr I lager!
·
Ram - Poster / Affisch 61x91,5 cm
Ram - Poster / Affisch 61x91,5 cm Svart - Plast
Utsåld
·

Hängare för affischer

Om du inte är ett fan av konventionella ramar, så har vi lösningen för dig! Prova våra plastramar.

Du kan enkelt hänga upp plastramen med hjälp av några band och en spik i väggen. Våra plastramar finns i svart, vit och i olika storlekar.

 

Powerstrips

Vill du hänga upp en affisch rätt på din vägg. Våra dubbelsidiga powerstrips håller affischen på plats och kommer inte att skada dina väggar.

 Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:
E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna hemsida använder "Cookies" för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Mer info. Jag håller med ×
Top