We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Inramning

Stil accentuerar en person, precis som en ram lyser upp en bild

Du kan enkelt förvandla en vanlig bild till ett unikt konststycke med hjälp av den rätta ramen. Din inredning kommer plötsligt lämna ett felfritt intryck. Välj från vårt breda utbud av vackra ramar.

Anpassad inramning

Vi printar, laminerar och ramar in det valda motivet enligt dina önskemål. Ramen innehåller inte något glas. Den genomskinliga lamineringsfolien skyddar affischen mot yttre påverkan så du behöver inte oroa dig för att den ska skadas. Vidare är laminering mer hållbart än glas eller plexiglas och spricker helt enkelt inte. Tack vare detta är denna typen av inramning säkrare och dessutom blir det inte några smutsfläckar på den.

Matt laminerad filmbeläggning

Vår matta laminerings yta skyddar konstverket mot skador, fingeravtryck och solstrålning. Det eliminerar också oönskade reflektioner.

 

Inramning på 18 arbetsdagar!

Processen att rama in, utforma och leverera tar cirka inom 18-23 arbetsdagar.

Mer än 50 stilar av upphängningar och ramar

Brett urval av Italienska kvalitetsramar - val bland mer än 50 olika posterhängare. Välj en fotoram som bäst passar ditt foto och inredning.

Levereras på ett säkert sätt till din dörr

Vi garanterar att leverera din konst säkert utan några skador till ditt hem.

Inramnings ordern är ett bindande avtal - det är en anpassad order - det är därför ordern inte kan avbrytas.

 

Färdiga ramar

Rama in det själv! Välj bland våra färdiga ramar om du letar efter ett mer prisvärda alternativ! Dessa ramar är gjorda av plexiglas och har fasta sågtand hängare på baksidan.

Våra ramar har en tidlös stil!

Är du intresserad av dekorera om ditt hem, men är du rädd för att konstverken inte kommer att matcha? Våra ramar är tidlösa - helt enkelt byt ut den gamla bilden till en ny och du är klar!

Så många olika färger och storlekar

Välj en ram i perfekt storlek som matchar ditt konstverk och en färg som kommer att passa in i din inredning. Om du är osäker på vilken färg eller material du ska välja, kan du kontakta oss genom att skicka oss en bild av din inredning och den bild du vill rama in, och vårt team av designers kommer att välja en lämplig ram till dig!

Hängare för affischer

Om du inte är ett fan av konventionella ramar, så har vi lösningen för dig! Prova våra plastramar.

Du kan enkelt hänga upp plastramen med hjälp av några band och en spik i väggen. Våra plastramar finns i svart, vit och i olika storlekar.

 EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top