Inramning


Stil accentuerar en person, precis som en ram lyser upp en bild

Du kan enkelt förvandla en vanlig bild till ett unikt konststycke med hjälp av den rätta ramen. Din inredning kommer plötsligt lämna ett felfritt intryck. Välj från vårt breda utbud av vackra ramar.

Anpassade Ramar

Bringa liv i din konst och gör det till ett riktig mästerverk. Vi använder den nyaste tekniken som garanterar att ditt konstverk och ram varar livet ut.

 

Matt laminerad filmbeläggning

Vår matta laminerings yta skyddar konstverket mot skador, fingeravtryck och solstrålning. Det eliminerar också oönskade reflektioner.

 

Inramning på 13 arbetsdagar!

Processen att rama in, utforma och leverera tar cirka inom 11-13 arbetsdagar. Det är ganska bra, tycker du inte?

Mer än 50 stilar av upphängningar och ramar

Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa italienska ramar - du kan välja från mer än 50 olika stilar av upphängningar och ramar! Välj en som passar ditt konstverk och inredning bäst!


Levereras på ett säkert sätt till din dörr

Vi garanterar att leverera din konst säkert utan några skador till ditt hem.

Inramnings ordern är ett bindande avtal - det är en anpassad order - det är därför ordern inte kan avbrytas.

 

Färdiga ramar

Välj bland våra färdiga ramar om du letar efter ett mer prisvärda alternativ! Dessa ramar är gjorda av plexiglas och har fasta sågtand hängare på baksidan.

Våra ramar har en tidlös stil!

Är du intresserad av dekorera om ditt hem, men är du rädd för att konstverken inte kommer att matcha? Våra ramar är tidlösa - helt enkelt byt ut den gamla bilden till en ny och du är klar!

Så många olika färger och storlekar

Välj en ram i perfekt storlek som matchar ditt konstverk och en färg som kommer att passa in i din inredning. Om du är osäker på vilken färg eller material du ska välja, kan du kontakta oss genom att skicka oss en bild av din inredning och den bild du vill rama in, och vårt team av designers kommer att välja en lämplig ram till dig!

Hängare för affischer

Om du inte är ett fan av konventionella ramar, så har vi lösningen för dig! Prova våra plastramar.

Du kan enkelt hänga upp plastramen med hjälp av några band och en spik i väggen. Våra plastramar finns i svart, vit och i olika storlekar.

 

Powerstrips

Vill du hänga upp en affisch rätt på din vägg. Våra dubbelsidiga powerstrips håller affischen på plats och kommer inte att skada dina väggar.

 Europosters är sedan 1999 en av de största i branschen på den europeiska marknaden.


Vi har det största utbudet av produkter och tjänster på området posters, affischer, planscher, fotografier, utskick av vykort och inramning.


Vi väljer noggrant ut de vackraste motiven, fotografierna och bilderna från världens alla hörn.

E-mail: info@europosters.eu


© 1999 - 2016 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.
e-mail: info@europosters.eu,
tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

×

KÖP 3 + 1 GRATIS

Beställ 4 av några av våra posters och betala bara för 3!

Detta speciella erbjudande kommer automatiskt att visas i din shoppingkorg, där priset av en poster kommer att dras av från det totala priset av dem 4 - den postern med det lägsta priset kommer att dras av från det totala. Det speciella erbjudandet KÖP 3 + 1 GRATIS räknas också när du köper 8 eller 12 produkter. Du kommer få 6 + 2 eller 12 + 4 gratis.

Erbjudandet KÖP 3 + 1 GRATIS tillämpas för:

Vänligen notera: Erbjudandet KÖP 3+1 GRATIS tillämpas på ovanstående produkter även om dem är på rea.

Detta erbjudande tillämpas inte för: Fototapeter, pins, korthållare, metallskyltar, muggar, solglasögon, kalendrar, nyckelringar, jibbitz, klistermärken, vristband, magneter, tatueringar, mobilskal, klockor, termometrar, väggkonst (glaskonst, monterad konst, träkonst) och personliga fototryck.

Om detta erbjudande inte automatiskt visas i din shoppingkorg, vänligen kontakta oss via e-post info@europosters.eu eller ring oss på +420 777 33 44 55.