We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Present ideer för barn

04. 12. 2019

Barn gör vanligtvis en lista över saker de vill ha innan varje jul eller födelsedag. Men det finns några som är lite mer tysta, blygsamma eller obeslutsamma, och därför har du ingen aning om vad du ska ge dem. För att hjälpa dig åtminstone lite har vi förberett flera idéer om hur du kan glädja dina största skatter. 👇🏼

För de små (0-5 år)

 1. Söta rumsdekorationer: Hjälp dem att skapa sin egen värld. Du känner dem bäst om de gillar Hallo Kitty, My Little Pony, Peppa Pig eller djur i allmänhet. När du har tänkt igenom det är det enkelt – välj en fin tapet, affisch eller bild för dem. Och för dina små konstnärer har vi till och med den här färgläggnings tapeten. Åtminstone för första gången blir du inte arg när de målar på väggarna 😅.
 2. Muggar & koppar: Låt dem också fira att de inte längre behöver dricka från en flaska. Köp dem en trevlig mugg, till exempel denna med Mickey Mouse, tack vare det kan de utveckla vanan att dricka tillräckligt med vätska från en tidig ålder. Och denna Harry Potter-äggkopp kan också vara en bra idé. 🥚⚡️
 3. Något litet: Har du någonsin hört uttrycket “njut av de små sakerna”? För dessa små människor är detta 100 procent korrekt! Ännu mer, när det är anslutet till deras favorit sagokaraktär. Överraska dem med klistermärken, urklippsböcker, markörer eller märken som kan ge en liten touch till deras redan ganska kreativa konstverk. Eller med detta Musse Pigg ryggsäckar, som de säkert vill visa alla vänner på dagis.

TILL KOLLEKTIONEN FÖR DE SMÅ

 

För Barn (6-12 år)

 1. FROZEN: Förmodligen vill alla barn i denna ålder se Frozen 2. Därför kan du slå in en DVD eller filmbiljett i en gåva. Men om du vill göra något extra, tveka inte att lägga till några av våra Frozen produkter. Du hittar allt: posters, muggar, anteckningsböcker, pennor, emblem … men jag tror inte att ens Elsa kan frysa ett varmt och lyckligt hjärta som dina barn när du visar dem en sådan gåva ❄️
 2. Cool & Fun sovrumstillbehör: Gör dem ett trevligt sovrum så att de mår bra när de tar hem några vänner efter skolan. Om du vill undervisa dem medvetet eller om de har en brinnande önskan att förstå världen omkring dem, köp dem en av våra utbildnings posters. Den här till exempel med Europakartan är mycket populär.
 3. Något för skolan: Vi alla vet detta – så snart vi ger barn något nytt, tar de hand om det ett tag, men efter en vecka är det redan trasigt eller glömt. Men om du ger dem en väska, en flaska, en anteckningsbok eller några pennor som de verkligen skulle älska, kan du ändra det! Du kommer att se hur de lär sig att alltid hålla ett öga på det. För barn som har problem med uppmärksamhet i skolan kan en fin anteckningsbok vara en extra motivation att skriva ner saker från tavlan. 😊
 4. Skålar & muggar: De flesta barn vill inte äta eller dricka mycket. Särskilt när det gäller nyttiga saker som broccoli och spenat. Köp dem en skål eller en kopp med några av sina favorithjältar. Vårt tips: Spiderman set med två tallrikar, en skål och en mugg 🕸🕷.
 5. Något litet: Även i denna ålder tycker barn om små saker som emblem, klistermärken eller nyckelringar. Ge dem en av dessa härliga Harry Potter Chibi nyckelringar och oroa dig inte, de är inte Dudley Dursley – de kommer att uppskatta det 🙃.
 6. Staven från Fantastic Beasts: Numera måste barn uppmuntras att spela så mycket offline som möjligt. Ännu bättre om de också måste uppfinna spelet själva. Med en trollkarl som denna kommer de säkert att tillbringa alla dagar ute, du kommer att se.

TILL KOLLEKTIONEN FÖR BARN

För tonåringar (13-19 år)

 1. Posters: Vet du vilken artist de gillar mest? Vilken film / TV-serie? Eller vilken plats de drömme om? Köp dem en poster! De kan hänga den på en sovrumsvägg, en dörr eller till och med ett skåp i skolan.
 2. To-go muggar och flaskor: Trots att det inte är den senaste trenden längre är den fortfarande väldigt populär. Oavsett om du vill att de ska vara mer miljövänliga och därför inte alltid köpa nya flaskor, eller så glömmer de ofta att dricka tillräckligt med vatten och en ny flaska kan motivera dem – det här är den perfekta gåvan. Och det finns aldrig tillräckligt med muggar i huset 😉. Våra tip: för spelare en Playstation mugg.
 3. Canvas väskor & ryggsäckar: Återigen något, de kommer att använda och samtidigt något som skulle göra dem lyckliga. Ryggsäckar och axelväskor är en bra idé för alla studenter.
 4. Anteckningsböcker: De tenderar att försvinna nästan snabbare än choklad! Om de har dåliga betyg och du vill uppmuntra dem att ta fler anteckningar, är en cool ny anteckningsbok rätt väg att gå. 🙃 Men även om de bara älskar att göra vackra anteckningar. Det bästa med den här gåvan är att du alltid kan tänka på 10 andra sätt att använda den. Vårt tips: Stranger things anteckningsbok.
 5. Skrapkartor: Stöd deras drömmar! Gillar de att resa? Skulle de vilja resa i världen? Köp en skrapkarta. Det ser riktigt trevligt ut på väggen och skrapningen är ganska tillfredsställande.

TILL KOLLEKTIONEN FÖR TONÅRINGAR

Hur som helst, vad du än väljer, behöver barn kärlek mest.

Spendera kvalitetstid tillsammans!🖤

Vi hoppas att detta var till hjälp och önskar dig lycka till med att välja gåvor!

TILL GÅVOR FÖR BARN KOLLEKTIONEN


Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top