We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % på utvalda väggprodukter FÅ EN RABATTKOD

Skandinavisk stil

29. 10. 2019

Skandinavisk stil fyller sidorna i de flesta design tidningar. Denna enkla stil härstammar från 1950 talet i länder från norr och kännetecknas av vita väggar, trä möbler med betoning på minimalism och natur. Läs vår artikel för att lära dig inreda i denna stil.

REN STIL

Vita väggar, möbler, matta… När det kommer till Skandinavisk stil, är det aldrig nog med den vita färgen. Vitt är grunden för den har inte bara kraften att skapa ett rent utseende och väcka tidlös och simpel design. Som en bonus, kan du lägg till vilken färg som helst, den som för närvarande är populär, och där av behöver du inte tänka på om den passar eller inte.

NATURMATERIAL

Trädekorationer i kombination med vita färgen hjälper vanligtvis till att skapa harmoni. Du kan använda ljusgrå, blekt trä, men också mörkbrun, körsbär eller ek… Det beror på personliga preferenser… Det är viktigt att känna naturen i inredningen och dra nytta av dess naturliga skönhet. På vissa träytor, oavsett om det är möbler, väggar eller golv, använder dem även vit färg, som ger inredningen en mer rustik karaktär.

Men glöm inte andra material som används av nordbor, så som metall, glas eller sten, och marmor, som är brett använt i form av dekorationer eller komplement möbler, så som sidobord och soffbord eller för visning. Dessutom, i den Skandinaviska stilen behöver du inte tveka att använda naturliga textilier som linne, bomull, ull eller läder.

Kom också ihåg att naturen själv är den bäst på inspiration, ideer och innovation. Vi rekommenderar en lugn atmosfär på en skog eller den farliga kraften av vargarnas perspektiv.

TILL KOLLEKTIONEN MED NATUR

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!EuropostersDecorate your life

Sedan 1999 har Europosters varit en av Tjeckiens och hela Europas största återförsäljare av posters, konsttryck och officiell merch. Vi har ett enormt utbud av film-, spel-, och sportposters i alla möjliga storlekar samt ett stort sortiment av unika presentartiklar för riktiga fans av Star Wars, Harry Potter, serietidningar och allt från Warner Bros. Vi vet att muggar, samlarfigurer, pussel och kläder är den perfekta presenten för alla, oavsett ålder och intressen. Om du är intresserad av inredning har du också kommit helt rätt! Vi trycker på daglig basis fototapeter, illustrationer, konstreproduktioner och fotografier och skickar till våra nöjda kunder som finns i mer än 25 länder.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Top