We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Upptäck dom bästa dealsen för denna vecka: RESOR rabatt -20 % ×

Skandinavisk stil

29. 10. 2019

Skandinavisk stil fyller sidorna i de flesta design tidningar. Denna enkla stil härstammar från 1950 talet i länder från norr och kännetecknas av vita väggar, trä möbler med betoning på minimalism och natur. Läs vår artikel för att lära dig inreda i denna stil.

REN STIL

Vita väggar, möbler, matta… När det kommer till Skandinavisk stil, är det aldrig nog med den vita färgen. Vitt är grunden för den har inte bara kraften att skapa ett rent utseende och väcka tidlös och simpel design. Som en bonus, kan du lägg till vilken färg som helst, den som för närvarande är populär, och där av behöver du inte tänka på om den passar eller inte.

NATURMATERIAL

Trädekorationer i kombination med vita färgen hjälper vanligtvis till att skapa harmoni. Du kan använda ljusgrå, blekt trä, men också mörkbrun, körsbär eller ek… Det beror på personliga preferenser… Det är viktigt att känna naturen i inredningen och dra nytta av dess naturliga skönhet. På vissa träytor, oavsett om det är möbler, väggar eller golv, använder dem även vit färg, som ger inredningen en mer rustik karaktär.

Men glöm inte andra material som används av nordbor, så som metall, glas eller sten, och marmor, som är brett använt i form av dekorationer eller komplement möbler, så som sidobord och soffbord eller för visning. Dessutom, i den Skandinaviska stilen behöver du inte tveka att använda naturliga textilier som linne, bomull, ull eller läder.

Kom också ihåg att naturen själv är den bäst på inspiration, ideer och innovation. Vi rekommenderar en lugn atmosfär på en skog eller den farliga kraften av vargarnas perspektiv.

TILL KOLLEKTIONEN MED NATUR

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Sedan starten 1999 har Europosters växt till en av de bästa säljarna av affischer, väggmålningar och väggkonst. För närvarande samarbetar vi med konstnärer, fotografer och grafiska formgivare från hela Europa. I våra erbjudanden kan du hitta välkända målningarna likaväl som helt nya konstverk av nutida konstnärer. Vi framkallar gärna dina egna foton, och vi kan, efter behov, rama in med ramar av hög kvalitet. Vi älskar verkligen inredning, men vi glömmer inte bort “nördar“ och musikfans, till vilka vi ständigt utökar våra erbjudande med affischer, muggar, t-shirts, samlarfigurer och andra licensierade varor och gåvor.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (endast på engelska)

Måndag – Fredag ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters är ett registrerat varumärke. Andra varumärken som nämns på denna hemsida tillhör respektive varumärkesägare.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda våra tjänster godkänner du användningen av cookies. Mer info. Jag håller med ×
Top